Olívaolajat, vagy sima vajat tegyek 10 hónapos babám főzelékébe?
Figyelt kérdés
Idáig vajat tettem,de van ahol az olívaolajat ajánlják.
Most kezdtem el neki főzni,idáig bébiételt adtam.
Köszi
2009. jan. 17. 15:58
1/8 anonim válasza:
Margarint(tartósítószer menteset) vagy bármilyen saláta vagy étolajat.Én napraforgó olajat teszek,mert az olivát nem szereti.
2/8 anonim válasza:
Én olivát szoktam,de van,amihez tökmagolaj dukál.De amíg volt itthon kapott szőlőmagolajat.Vagy amikor egyik sem,akkor vajat.
Én a margarint nem tartom emberi fogyasztásra alkalmasnak,így nem csak a gyerek,de a párommal mi sem eszünk margarint.
3/8 anonim válasza:
Olívaolaj!!A margarin ultragáz!!A vaj nemrossz.
4/8 anonim válasza:
Bocs az offért: a főzibe csak úgy simán belekeveritek az olajat? Én babám még csak fél éves, de még nem tettem bele. Kellene?
5/8 anonim válasza:
6-7 hó körül már lehet,jobb ízű az étel és ha esetleg gond van a székletével az olaj azt is lazítja.
6/8 anonim válasza:
Én olívaolajat szoktam a 8 hónapos babámnak és azzal együtt főzöm/párolom a zöldségekkel, illetve a husit egy kicsit megpirítom benne mielőtt megfőzöm.
8/8 anonim válasza:
Olivaolajat (extra szűz) használok 7 hónapos kora óta. A megfőtt főzelékhez adom hozzá, mielőtt összeturmixolnám. Most akarom kipróbálni a napraforgóolajat. 9 hónaposak vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!