Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Olívaolajat, vagy sima vajat...

Olívaolajat, vagy sima vajat tegyek 10 hónapos babám főzelékébe?

Figyelt kérdés

Idáig vajat tettem,de van ahol az olívaolajat ajánlják.

Most kezdtem el neki főzni,idáig bébiételt adtam.

Köszi

2009. jan. 17. 15:58
 1/8 anonim ***** válasza:
75%
Margarint(tartósítószer menteset) vagy bármilyen saláta vagy étolajat.Én napraforgó olajat teszek,mert az olivát nem szereti.
2009. jan. 17. 16:02
 2/8 anonim ***** válasza:
83%

Én olivát szoktam,de van,amihez tökmagolaj dukál.De amíg volt itthon kapott szőlőmagolajat.Vagy amikor egyik sem,akkor vajat.

Én a margarint nem tartom emberi fogyasztásra alkalmasnak,így nem csak a gyerek,de a párommal mi sem eszünk margarint.

2009. jan. 17. 16:29
 3/8 anonim válasza:
75%
Olívaolaj!!A margarin ultragáz!!A vaj nemrossz.
2009. jan. 17. 17:14
 4/8 anonim ***** válasza:
Bocs az offért: a főzibe csak úgy simán belekeveritek az olajat? Én babám még csak fél éves, de még nem tettem bele. Kellene?
2009. jan. 17. 18:07
 5/8 anonim ***** válasza:
6-7 hó körül már lehet,jobb ízű az étel és ha esetleg gond van a székletével az olaj azt is lazítja.
2009. jan. 17. 19:08
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Én olívaolajat szoktam a 8 hónapos babámnak és azzal együtt főzöm/párolom a zöldségekkel, illetve a husit egy kicsit megpirítom benne mielőtt megfőzöm.
2009. jan. 17. 19:36
 7/8 anonim ***** válasza:
Köszönöm:)
2009. jan. 17. 21:08
 8/8 anonim ***** válasza:
Olivaolajat (extra szűz) használok 7 hónapos kora óta. A megfőtt főzelékhez adom hozzá, mielőtt összeturmixolnám. Most akarom kipróbálni a napraforgóolajat. 9 hónaposak vagyunk.
2009. jan. 17. 23:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!