Minden baba utálja az esővédőt a babakocsin? Vagy csak az én fiam üvölti végig az utat benne?
Szia!
Én már fel sem rakom az esővédőt, mert letépi a babám!!
Az én fiam is ilyen.
Most 17 hos már nem használom.Legjobb esetben ordit legrosszaban képées hányni is a sirástol.
Nem használunk semmit inkább esőkabit adok rá a kocsi meg majd megszárad a radiátor mellet.
De kenguruban is vittem már és akkor esernyöt használtunk.
Nem tudom, hogy mi lehet az oka... Félne tőle??? Vagy mért?
Az én kisfiamnak szerencsére nincs problémája az esővédővel. Ő a zárt ajtóktól fél :S Ha kimegy valaki az ajtón már lebiggyed a szája, ha én megyek ki vagy apukám akkor ordít. :S Üveges bejárati ajtónk van szóval lát mikor kiveszem a szemetet vagy valami, de mégis sír. Szerintem fél, hogy ott hagyom.
Nem lehet, hogy azért fél a kisfiad az esővédőtől már másként lát azon keresztül mint egyébként? Nem torzít? Nézd már meg. Ez most jutott eszembe... Másra nem tudok gondolni...
Az esővédő falat emel közéd és a gyermeked közé. Ezért utálják.
(Nekem a hátamon van közös kabátban, és nem ordít, de ez más tészta.)
én babám abban a pillanatban, hogy felrakom bealszik :)
úgy látszik szerencsések vagyunk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!