Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért lehet nyűgös a babám?

Miért lehet nyűgös a babám?

Figyelt kérdés
Nemtudom mi van a 4,5 hónapos lányommal:(Tápszeres de már 2 hete hozzátáplálok.Már nagyon régóta nem ébred éjszaka csak reggel.3 napja viszont nagyon hisztis, és sirós, pedig nagyon nyugodt baba volt eddig.Ha lerakom nem jó egyszerűen dobálja magát a kiságyban este alig akar elaludni(pedig ezzel sem volt gond), reggel már hajnalban fennt van és nem nagyon akar visszaaludni.Egyszerűen semmi nem jó neki:(és már nekem sem.Miért lehet ez, eddig csak a frontoknál viselkedett igy de nem hinném hogy már 3 napja front lenne.
2009. jan. 17. 14:29
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Én babám kb 4- 4 és fél hósan kezdte ezt csinálni, 5 hós korára ki is bújt két fogacskája:) Kitartás!
2009. jan. 17. 14:50
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet a foga?

Ha fehéredik az ínye,akkor mozgolódik a fogacska,feszegeti az ínyt,és ez viszketést okoz,amit nem minden baba visel egyformán.

Ha meg piros már akkor beindult.

Ha nem ez az ok,nem tudom nem adtál-e olyasmit ami hozzátáplálásnál esetleg feszíti a pocit.

Emlékszem nálunk is volt hasonló dolog,amikor elkezdtem a hozzátáplálást,mert meg kellett szoknia az új ízeket,és a gyomrának az újfajta laktatóbb táplálékot.

Meg arra is figyelj,bár biztos tapasztaltad,hogy amíg be nem indul a dolog,vannnak olyan ételek amik hirtelen eltelítik,de hamarabb lesz éhes.

A másik fontos a folyadék,most már többet kellene innia a hozzátáplálás miatt.

Remélem tudtam segíteni.

2009. jan. 17. 14:50
 3/3 A kérdező kommentje:

köszi csajok.nemsokára megnézem az inyét, de most szerencsére elaludt:)

De ha a foga miatt van, akkor addig ilyen lesz amig ki nem bújik a fogacskája?

A hozzátáplálásnál eddig nem volt gond, igazából még csak az alma barack sütőtök répa megy.Nem hiszem hogy attól lenne mert akkor már korábban is kezdte volna.pff uhh de tanácstalan vagyok..:(

2009. jan. 17. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!