Teát mikor kell adni a babának? Ha már teljesen kiváltott egy étkezést? És milyen teát?
Az utolsó írja jól.
1. Miért ne kaphatna teát?Frászt kapok ettől a ,,csak vizet ihat" a gyerek
2. A gyerek szomjas és nem éhes hogy tejet igyon(szopizzon).
Pl: hippes tea nagyon finom: alma-citromfű, gyerektea
Lehet, hogy te frászt kapsz tőle, viszont az anyatej helyett adott tea napokra lemossa a védőréteget a baba bélfalairól. A tej nem szilárd, hanem folyékony táplálék, szomjoltónak tökéletes, főleg az első te, ami sokkal hígabb, mint a hátsó.
Az újszülöttek teáztatásáról meg már rég bebizonyosodott, hogy káros.
Pickwicknek van gyerekteája, vagy herbáriás Babamosoly tea (csipkehús+kamilla+hibiszkusz). Ezeket adhatod neki nyugodtan, ha ízlik neki.
Az én babám sajnos még a teát sem issza meg.
Először vízzel kínáltam, (még mielőtt kapom a negatív hozzászólásokat :), de nem tudtam vele megszerettetni.
Vettem Milupa granulátumos teát is, de az sem kellett neki. Így maradt a gyümölcslé, mivel szomjazni nem hagyhatom a gyereket!!!!
A "ne adjunk teát a gyereknek" dologról pedig csak annyit, hogy a Bababarát kórházban is -ahol szültem- elmondták, hogy a gyereket nem kell teáztatni...
Ahhoz képest elég jól nyomták a picikbe a cukros teát!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!