Mandarint vagy narancsot mikor lehet adni hány honapos kortol? és hogyan adjátok?
Figyelt kérdés
2010. dec. 2. 14:55
1/22 anonim válasza:
Én egy éves kortól adtam először, kicsavarva a levét, de nem mindegyik gyerekem fogadta el...
3/22 anonim válasza:
Én 8 hónapos korában adtam kifacsarva mandarin levet. Semmi baja nem volt tőle, nagyon ízlik Neki!
4/22 anonim válasza:
én is egy éves kortól adom kifacsarva.
5/22 anonim válasza:
én mandarint 8 hós kora óta adom. A hártyáját leveszem és úgy adok falatokat. Imádja, és semmi baja nincs tőle.
narancsot még nem adtam. De csak azért mert nem kaptam émg igazán édesed az idén.
6/22 anonim válasza:
Én is egy éves korától adom neki és leszedem a hártyát róla. Szereti.
7/22 anonim válasza:
8 hónapos kortól, szintén kifacsarva, és még úgy, ha én eszem, akkor 1 gerezd végét leharapom és odatartom neki, így kiszopogatja belőle a gyümit. a kezébe nem mertem adni, nehogy betömje úgy, ahogy van. ritkán adok neki, hetente, inkább kéthetente, mert még nincs 1 éves.
8/22 anonim válasza:
A narancsal azért kell várni mert a babáknak olyan mint a kávé.Van benne koffein.:S
9/22 anonim válasza:
Narancsnak koffein tartalom?! Én ezt még sose hallottam!!!!
10/22 anonim válasza:
az én fiam 6 hós lesz, és a délutáni almájába már jó ideje mindíg belecsavarok egy fél mandarint, ez este 5kor szokott lenni, és 8kor alszik simán, mint minden este...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!