Szerintetek mennyiért lehetne asztalossal csináltatni egy ILYET?
Figyelt kérdés
Kb. 300 ezer forint ezen az oldalon egy ilyen kombinált gyerekágy, gondoltam, ha valakivel megcsináltatnám, biztosan olcsóbb lenne. Van valamelyikőtök gyerekének hasonló?
2010. dec. 2. 13:42
1/9 anonim válasza:
Menj el az ikea ba és fele ennyiért is kaphatsz......
2/9 anonim válasza:
100-150 minimum. Minőségi alapanyag kell hozzá, aprólékos a munka...
3/9 anonim válasza:
Vagy megcsinálja a párod otthon.
Fából, nem bútorlapból, szerintem 50-60 ból kijön
4/9 anonim válasza:
JYSK katalogusba van egy hasonló nov.24-ig 125.000Ft.volt,elvileg az eredeti ára:149.900Ft.
Méret sz:250cm ma:191cm mé:102cm
5/9 anonim válasza:
14:04 vagyok itt egy link
6/9 A kérdező kommentje:
Nem rossz a Jyskes, csak nem akarok annyira magasat, mert kisebb gyerkőcnek lenne, de az ára jó, úgyhogy akörül gondolom, hogy tudnék csináltatni. Azért ez nem egy egyszerű bútordarab, egy laikus, mint a párom nem tudná megcsinálni, ehhez szerintem mindenképpen szakember kell. Fogok kérni árajánlatokat, köszönöm a segítséget!
2010. dec. 2. 14:15
7/9 anonim válasza:
Húú, nagyon klassz, teljesen beleszerettem!!! Azt hiszem, már most elkezdünk rá spórolni! :-)
8/9 anonim válasza:
nem tudom a párom nem asztalos, de csinált a fiunknak gaéáriaágyat, a kicsinek pelenkázót, beépített szekrényt..
szóval csak elhatározás kérdése, ma már mindent lehet kapni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!