Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Normaflor adható 8 hónapos...

Normaflor adható 8 hónapos babának?

Figyelt kérdés

Itt olvastam, hogy volt akinél megoldotta a baba székrekedéses problémáját. Ha igen mennyit kell adni egy nap és mennyi ideig adható?

Köszi

2010. dec. 2. 11:45
 1/9 anonim ***** válasza:
Ezt jobb lenne gyermekgyógyásztól, vagy a védőnőtől megkérdezni. Csak úgy ne adj a babának normaflort.
2010. dec. 2. 11:50
 2/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ennyi idősen inkább a hozzátáplálással kéne variálni, hogy beálljon a széklet. Bocs, ha off voltam...
2010. dec. 2. 11:51
 3/9 anonim ***** válasza:

szia.pár hete elkaptam egy csúnya vírust(hasmenés,hányás)Párom tőlem.

Elmentünk a gyógyszertárba h adjanak rá vmit és a gyógyszerész a normaflort adta és mondta h adjak a 8 hós kislányomnak is belőle megelőzés képen.Egyszer vagy talán kétszer adtam neki.Nem tuodo esetleg felhívni az orvosotokat azért kérdez rá sztem..

2010. dec. 2. 12:10
 4/9 anonim ***** válasza:
A betegtájékoztatóján az szerepel,h ujszülött kortól adható!
2010. dec. 2. 12:21
 5/9 anonim ***** válasza:
IGEN
2010. dec. 2. 12:44
 6/9 anonim ***** válasza:
Igen, adható babáknak is. A kisfiamnak kb. 8 hósan adtam egy antibiotikumos kezelés után.
2010. dec. 2. 12:50
 7/9 anonim ***** válasza:
Természetesen. kislányom 4 hónapos lesz a héten és 3 hete adtuk neki főorvosnő tanácsára. ő reggel és este kapott 0,5-0,5 ampullával.semmi károsat nem tartalmaz csak hasznos bélbacikat :)
2010. dec. 2. 13:11
 8/9 anonim ***** válasza:

igen adhatod neki nyugodtan, az én lányom 3 hónapos volt, mikor nem volt rendben a széklete, már akkor azt kellett adnom neki.

mi úgy adtuk, hogy 2x felet, de azt mondta az orvos, hogy nem lehet túladagolni.

egyébként nekünk tuti befutó ami lazitja a székletet a sütőtök és az öszilé. (termelőtől veszem nincs benne se tartósítószer, se szinezék)

2010. dec. 2. 13:32
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

A táplálkozásunk már csak olyan gyümölcsből és főzelékből áll, ami nem okoz szorulást. (barack, szilva, sütőtök és társai) Sajnos ezek nem segítenek. Tápszerváltásokon is túl vagyunk. Sajnos valószínűleg örökölte a hajlamot, mert én is ilyen voltam picinek. Köszönöm még egyszer a válaszokat. Beszélek majd hétfőn a doktornővel is, megyünk tanácsadásra.

2010. dec. 2. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!