Normaflor adható 8 hónapos babának?
Itt olvastam, hogy volt akinél megoldotta a baba székrekedéses problémáját. Ha igen mennyit kell adni egy nap és mennyi ideig adható?
Köszi
szia.pár hete elkaptam egy csúnya vírust(hasmenés,hányás)Párom tőlem.
Elmentünk a gyógyszertárba h adjanak rá vmit és a gyógyszerész a normaflort adta és mondta h adjak a 8 hós kislányomnak is belőle megelőzés képen.Egyszer vagy talán kétszer adtam neki.Nem tuodo esetleg felhívni az orvosotokat azért kérdez rá sztem..
igen adhatod neki nyugodtan, az én lányom 3 hónapos volt, mikor nem volt rendben a széklete, már akkor azt kellett adnom neki.
mi úgy adtuk, hogy 2x felet, de azt mondta az orvos, hogy nem lehet túladagolni.
egyébként nekünk tuti befutó ami lazitja a székletet a sütőtök és az öszilé. (termelőtől veszem nincs benne se tartósítószer, se szinezék)
Köszönöm a válaszokat.
A táplálkozásunk már csak olyan gyümölcsből és főzelékből áll, ami nem okoz szorulást. (barack, szilva, sütőtök és társai) Sajnos ezek nem segítenek. Tápszerváltásokon is túl vagyunk. Sajnos valószínűleg örökölte a hajlamot, mert én is ilyen voltam picinek. Köszönöm még egyszer a válaszokat. Beszélek majd hétfőn a doktornővel is, megyünk tanácsadásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!