A "soha nem hagyom sírni" anyukák hogy tudnak elmenni WC-re?
Nem kötekedni akarok. Őszintén érdekel.
Nekem egy kis hasfájós bőgőzsák adatott. Első babám, és nagyon szeretem, sokat dajkálom, de azért a WC-re nem tudom magammal vinni.
Vagy ezt ne szó szerint értsem, hanem principiálisan?
Szerintem ezt csak "principiálisan" lehet érteni, de ha mégsem, akkor az biztosan első baba. :o)
Nekem is elvem, hogy nem hagyom őket sírni (bár később a hisztinél ez kicsit változik), épp a WC-re szabad bejárásuk van. :o)
Én a "soha nem hagyon sírni"-t úgy értelmezem, hogy ha a kiságyban sír, akkor nem hagyom ott, hogy majd elalszik. Ez a wc-re menés dolog... eddig csak azt hittem, hogy a szeparációs szorongós korban van ez a "wc-re sem tudok menni nélküle" én ezt úgy oldottam meg,hogy ő addig játszik a wc ajtóval, vagy kukucsolunk, vagy kopogtatjuk az ajtót (ő kívül én belül) - panel wc, tehát pici.
Eszembe sem jutott, hogy addig is kellett wc-znem, mikor icipici karonülő volt, pedig akkor sokat sírt a hasa miatt. Nem is emlékszem, hogy hogy oldottam meg. Valósuzínűleg addig a kiságyban volt és vagy sírt vagy nem, dehát ez kb. két perc. Ez nem a hagyom sírni kategória.... Azért annyi tényleg "nem árt a tüdejének" (huuu de haragudtam mindenkire, aki ezt mondta mindig nekem, hogy hadd sírjon egy kicsit az a gyerek...) :o)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!