Ilyen hidegbe mit adtok 10 hónapos körüli babátokra az overál alá?
Hosszú ujjú body, harisnya, bélelt nadrág, vékony hosszú ujjú pulóver, mellény, kardigán és erre az overál. A lábát még betakarom a kocsiban és ráteszem a kocsira a lábzsákot.
Sapka, sál,kesztyű, kapucni.
Hány fok van felétek?? tegnap este voltunk sétálni, kb 0-1 fok lehetett. Overál alatt body, vékony pulcsi, harisnya, sál. Rajta még téli sapka, kesztyű, bakancs. Vastagabb wellsoft takaróval betakarva, lábzsák nélkül. 1 órát voltunk kinn, mikor levetköztettem meleg volt keze lába. Pedig ha kicsit is fázik, azonnal hideg a keze, mint nekem.
Majd minusz 5 körül adok rá nadrágot is, annál hidegebbe bélelt nadrágot, pluszpulcsit, pluszzoknit. Úgy gondolom, ha nem tartom a fokozatosságot, akkor az igazán hidegben nagyon fog fázni, illetve beteg lesz.
Egyet értek az utolsóval. Azért nincs még ilyen hideg. szerintem hosszú body, pulcsi , nadrág és erre overál, sapka , sál bőven elég és még esetleg a babakocsi lábzsákja.
Ha már most ennyi ruhát adunk a gyerekekre mi lesz mínusz 10 foknál, pedig akkor is ki kell őket vinni levegőzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!