Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha a baba hozzátápláláskor...

Ha a baba hozzátápláláskor elkezd jól enni, mikortól kezdi átaludni az éjszakát és nem kel fel többet szopizni? Vagy marad minden a régi?

Figyelt kérdés

Mik a tapasztalaitok?

Mikortól kezdik végre átaludni az éjszakát a manók? Mondjuk tudom, hogy minden babóca más, de azért tapasztalatok szerint mégis érdekelne, hogy melyik korban mondható a leggyakoribbnak, hogy újra kezdenek jóalvók lenni :-)

2009. jan. 16. 19:19
 1/4 A kérdező kommentje:
Az érdekel akinek 8-9 hónapos kora után kezdett jó alvó lenni a babája. A mi kisfiunk is az volt 3 hónapig, azóta ébred éjjelente.
2009. jan. 16. 19:20
 2/4 anonim ***** válasza:

Lányom pont a hozzátáplálás óta kel éjjel megint, és szopik rendesen, mert előtte inkább csak cicizett.

Korszakos.

Van hogy kétszer, éjjel 1 és 5 körül. Most pl csak egyszer kel, 5 körül. De lehet, jövő héten megint másképp lesz:-)

7 hós kislányos, másfél hónapja eszegetünk

2009. jan. 16. 19:32
 3/4 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam 9,5 hós,de eddig csak 3 x aludta át az éjszaka. 4 hónapos korig csak 1 x kelt éjjel, utána 3 hónapig egyre gyakrabban kelt (sok olyan éjszaka volt hogy óránként ébredt!). Én nem látok összefüggést a hozzátáplálással...Minél idősebb a baba, annál jobban kezd ragaszkodni az anyához, és néha csak azért kel fel hogy ellenőrizze: vajon itt van még? Minden baba más, vannak jóalvók és rosszalvók, és ez általában nem szokott változni...
2009. jan. 16. 20:14
 4/4 anonim ***** válasza:
az én fiam is elvolt 3 hónapos koráig úgy,hogy csak 3 óránként szopizott vagy 10 percet. Aztán jottek a nyári melegek, jottek sorra a fogacskák, és ha mindne OK, 3 óránként kel most is, de sokszor van, hogy gyakrabban. 8 hónaposan nem vette el az esti tejet, így vacsira tejpépet vagy fozeléket eszik, ettol fuggetlenul éjszaka 3óránként kéri a tápszert, másképp nem alszik vissza. Jó étvágya van, bármit megeszik, bármenyyit is, éjszaka mégis kelunk. Napkozben pedig akát 4órát is kibír....En is várom, mikor jon majd el az alvások ideje, mindkettonknek.
2009. jan. 16. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!