SOS Szerintetek nem lenne még korai? Folyt lent
Figyelt kérdés
Anyósék rendes ágyat(ifjúságit leesésgátlóval)akarnak venni kisfiamnak karácsonyra+névnapra mert abban a hónapba lesz az is.Fiam akkorra 18 hónapos lesz...
Mennyi idősen lehet a babákat nem kiságyba rakni???
És hogyan viselik általában?+1 kérdés hol érdemes venni?
2010. nov. 30. 21:42
1/7 anonim válasza:
Szerintem korai,kb.2 éves kor után rakják általában át a gyerekeket ilyen ágyban, az én kislányom is 18 hónapos, feláll a kiságyban stb. úgyhogy tuti leesne, de azért ez gyerek függő is...
2/7 anonim válasza:
Valóban gyerekfüggő, a családban van, aki már másfél évesen is ilyen ágyba tette a gyerekét, míg mások csak jóval 2 éves kor után.
Ikában nézz körül, ott volt nagyobbíthatós ágy, ami egészen kiskamasz koráig kiszolgálja.
3/7 anonim válasza:
gyerek függő....első két gyermekem sokáig aludt kiságyba,a harmadik most 10 hónapos és nem bírja a kiságyat...vettem egy ágyat ami a földre nyílik ki mint egy matrac és azon alszik,ott kényelmes neki!
4/7 anonim válasza:
gyerekfüggő sztem is,az én 2 éves kislányom már egy ideje sima-nem leesésgátlós -ágyban alszik
5/7 anonim válasza:
Az én lányom 13 hónapos kora óta ilyenben alszik és egyszer sem esett le! Leesésgátlós heverő, imádja fel le mászkál napközben és semmi extra nem volt amikor átköltözött. Szerintem nyugodtan rakd át. Van az ágy előtt egy szivacs ha véletlenül leesene, de már egy hónapja ebbe alszik és még nem fordult elő pedig egész éjjel forgolódik.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket:d
Utolsóhoz:13 hónapos kora óta??Az igen akkor elkezdünk keresgélni mi is aztán legfeljebb visszaállítom a kiságyat,ha mégse jön be.
Sajnos helyhiány miatt nem megoldható mind a két ágynak az elrakása.
2010. dec. 1. 09:27
7/7 anonim válasza:
Csak egy tipp,bár ezt sajnos nem lehet előre tudni, de nekem van egy ismerősöm, akinek a kisfia nem szerette a kiságyat és vettek neki egy autó formájú peremes ágyat!De azt mondta, hogy nagyon rossz, mert ha leesik róla nem csak simán legurul, hanem átesik a peremen és így még nagyobbat esik! :(((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!