Minden új ételféleséget 1-2 kanállal kell bevezetni?
Figyelt kérdés
Azt nem értem, hogy amikor már megeszik a baba egy teljes adagot és jön a köv. féle zöldség akkor abból megint csak 1-2 kanál? Akkor így mikor lesz az amikor teljes adagot eszik? Ki hogy csinálja egy étkezés teljes kiváltását?2009. jan. 16. 18:21
1/5 anonim válasza:
Azért mondják az 1-2kanállal, mert lehet hogy a baba allergiás a gyümölcsre, vagy a zöldségre,és így megtudhatod!Mikor valamiből már evett, és nem lett másnapra baja, akkor nyugodtan adhatsz neki amennyit megeszik.(így vannak a könyvekbe!)De hallgass az ösztönödre!Én mikor elkezdtem a hozzátáplálást, annyit adtam amennyi jól esett neki!Persze nem vegyítettem az ízeket először, de néhány hónap elteltével hozzászokott a furáb ízekhez is, és szépen mindent megevett.
2/5 anonim válasza:
Én úgy csináltam, hogy az új ételt kevertem egy más ismert ízzel. Pl amikor a sütőtököt vezettem be , akkor már ette a krumplit. Első nap adtam krumpli -tököt kb 5:1 arányban, másnap kb 3:2 arányban, harmadnap már felesben.
3/5 anonim válasza:
Én mindenből adok neki rendes adagot. Ami olyan, hogy én csinálom, azt azzal keverem, amit már megszokott.
Pl sütőtököt evett, ahhoz tettem először krumplit és utána a krumplihoz adtam mást mindig.
Először adtam almát, majd alma banánt, majd alma körtét..
De főziből megeszik egy rendes adagot, nem kanalazgatok vele.
4/5 anonim válasza:
Szia! Nálunk ilyen nincsen. A kisfiamnak mindegy mit rakok a tányérja elé, ő mindent egyből behabzsol, akár először adtam neki akár nem. Ha meg elveszem előle olyan raplit csap, hogy csak na! Egy 6 hónapos kisfiú anyukája
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, én is így gondoltam, hogy egyre emelem az adagot a már ismert íz mellé.
2009. jan. 17. 16:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!