Miért húzza fel az orrát, és szuszmákol? Ez betegség jele, vagy bohóckodik?
Figyelt kérdés
2 napja csinálja ezt a kisfiam,és aggódok,nehogy én valami cukiskodásnak fogjam fel,közben valami gond legyen... Másnál volt ilyen?7 hónapos,és fogzik -ha ez számít-,a felsőkkel küzd.Ehhez lehet köze?.... Semmivel nem tudom összekapcsolni,de sokszor csinálja...(ja és nincs tele az orra,mert arra is gondoltam,próbáltam leszívni,de semmi)2010. nov. 30. 20:24
1/12 anonim válasza:
Az enyém 9 hós kora óta csinálja, amikor valami csibészséget művel. Most már 15 hós, soha nem volt beteg, nincs semmi az orrában. Most már direkt csinálja, amikor mondom neki, hogy "ráncos lesz az orrod".
2/12 anonim válasza:
Az enyém is csinálja, most 1 éves múlt, olyan 1 hónapja. Most akkor csinálja, mikor valami huncutságon töri a fejét. Pl. áll a zoknis fiók előtt és figyeli, hogy nézem-e.
3/12 anonim válasza:
Nyugi,az én kisfiam is ezzel bohockódik,sőt már ha kérdezem,h csinál a nyuszi akkor ez a válasz rá....
Én nagyon szeretem amikor ezt csinálja,megkell zabálni olyan édes.
13 hós kisfiú anyukája
4/12 anonim válasza:
Nem hiszem hogy baj lenne. Csak bohóckodik vagy próbál utánozni valamit. Lehet látta ahogy megszagoltok valamit...ilyesmi.
Nagyon megfigyelnek mindent, és nagyon gyorsan tanulnak.
Üdv. 14 hónapos csibész kislány anyukája
5/12 anonim válasza:
Viccezik :)
Kislányom mikor ezt csinálja, kérdezem, hogy "mit csinááálsz????" és erre hangosan elkezd kacagni.
6/12 anonim válasza:
Az én lányom meg néha úgy csinál,mint aki nem kap levegőt,de közben vigyorog!A frászt hozza rám.Utálom mikor ezt csinálja.Szerintem minden babának van valami trükkje :)
7/12 anonim válasza:
1 eves kisfiam is ezt csinalja, latta, hogy hogy szagolom meg a nacijat h budi e :-)
8/12 anonim válasza:
Szerintem 7 hósan még nem huncutkodásból csinálja. Legalábbis az én lányom (7,5 hós)nem. Ő akkor szokta, ha van az orrába váladék. Nem sok,akár egy kicsi beszáradt cicakaki is elég hozzá. Nem is kell mindig porszizni neki, csak zsepivel kitörlöm. De ha nálatok nem ez, akkor figyelgesd milyen helyzetekben csinálja. Nagy baj szerintem biztos nincs!
9/12 anonim válasza:
Kb. ilyen idősen már az én kisfiam is csinálta. Szerintem észrevette,hogy nevetünk, viccesnek találjuk. Egy idő után már direkt így vette fel a kapcsolatot akár idegenekkel is, aki neki szimpi volt, mert erre mindig mosoly, nevetés a válasz, hiszen annyira édesen csinálja. :-)))
10/12 anonim válasza:
az enyem igy mergelodik:))ilyenkor merges pulykanak nevezuk:)
bocs az ekezetek miatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!