Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 11 hónapos babátok mennyit...

11 hónapos babátok mennyit alszik napközben? Az én kisfiam szinte semmit. Kikészít.

Figyelt kérdés
Napközben nem akar aludni.
2010. nov. 30. 19:22
 1/7 anonim ***** válasza:
Pedig fontos lenne,az en kislanyom masfel eves es meg mindig alszik ket orat ebed utan,sot van egy ismerosom akinek a kisfia majdnem ket eves es ketszer alszik napkozben,vegigalussza a z ejszakat?
2010. nov. 30. 19:25
 2/7 anonim ***** válasza:

Kb. 11-től 2 órát alszik, utána fél5-től még 1,5 órát. 8-kor fürdetünk, 9-től min 7-ig alszik 10 órát, de időnként akár 8-ig is alszik. A te babád jól alszik éjjel? Nem akkor pótolja a nappali alvást.

Bár nagy eltérések vannak a babák közt, az azért ritka, hgy ilyen idősen 1x sem alszik. De ha nem nyűgös, akkor biztos elég az éjjeli alvás. Ha ő így jól van, akkor ez nem okozhat bajt. Persze nagyon megértem, hogy téged ezzel kikészít...

2010. nov. 30. 19:31
 3/7 anonim ***** válasza:
2. sor végén "?"-t akartam írni :-)
2010. nov. 30. 19:32
 4/7 anonim ***** válasza:
Kétszer alszik, délelőtt 9-11-ig, délután 2-fél 4-ig! Nagyon kilehetsz az biztos...
2010. nov. 30. 19:35
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia!kisfiam 11 hónapos,ő reggel 6-kor ébred,9-10-ig alszik egyet,és 13.30-tól mégegyszer másfél-két órát.

Este 8-től pedig reggelig alszik.Viszont az éjszakai alvása elég nyugtalan,5x-6x ébred,megitatom és visszaalszik.

Hát nem irigyellek,jó fáradt lehetsz.

2010. nov. 30. 20:21
 6/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. Jó sokat alszik a babátok hozzánk képest. :) Kisfiam 6 kor ébred,eszik vissza alszik 8 ig. Utánna de. alszik 20 percet. Ebéd után is ennyit. Ez nagyon kevés!! De képtelen vagyok altatni. Persze ha sétálok vele akkor akár 2 órát is alszik. Már teljesen kivagyok. Nagyon idegesít,hogy nem alszzik. Inkább sétálok vele ebben a hidegben is,hogy aludjon.
2010. nov. 30. 20:54
 7/7 anonim ***** válasza:
Nálunk most pont az ellenkezője van, de remélem csak valami front miatt ennyire aluszékony mostanában. Délelőtt és délután is alszik 1,5-2 órákat. Este pedig fél 9től reggel 6-7ig. Elhiszem, hogy fáradt vagy, mert én is ilyenkor szoktam pihizni, netezni, teszek-veszek, néha alszom..... De egyébként nyűgös? Vagy bírja? Aludna csak valamiért nem tud? Ha kint jót alszik...talán próbálj egy nagyot szellőztetni a szobájában, lehet, hogy a friss levegő kell neki. (persze jól felöltöztetve) Hááát, hirtelen ennyi jutott eszembe....
2010. nov. 30. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!