Titeket nem zavar, ha egy anyuka, aki még szoptat, egyik kezében a babáját fogja, másikban a cigit?
Láttam és nagyon zavar a dolog. én úgy vagyok vele, hogy ha már nem tudott leszokni a dohányzásról, akkor ne nyílvánosan az utcán a baba mellett tegye azt.
De mondok valamit. Nagyon nagyon sok olyan gyereket láttam akivel se a terhesség alatt se utánna a szoptatásnál nem figyeltek ilyen szempontból. Okos értelmes, szép gyerekek lettek. Az más kérdés, hogy a nevelés hiánya miatt teljesen elzüllöttek. hagy ne említsem a roma kisgyerekeket. Hát majd kicsattannak egytől egyig az egészségtől pedig a szüleik akkora ívben tesznek rájuk...
Mielőtt lehurrognátok, nem mondom, hogy ezektől a dolgoktól egészségesek, de ezen a részén annyit gondolkodtam már.
Mindenkinek a saját dolga, hogy mit csinál. Nem vetettem meg azért soha senkit, mert dohányzott. Dohányozni is lehet ugyanis kulturáltan.
Nem a gyerek (és más nem dohányzó) közelében, zárt térben nem gyújtok rá, dohányzás után kézmosás száj öblítés stb. stb. És mindjárt más a dolog.
Szia.
Nekem van "szerencsem" nap mint nap ilyet latni.....
Kismamakent amikor mentem a szuleszetre uh-ra kint sorakoztak az ajto elott a nagy pocaku "anyucik" es szivtak a cigarettat....
en abbahagytam a dohanyzast amint ugy gondoltam, hogy teherbe estem(nem tervezett baba, mert akkor mar hamarabb abba hagytam volna).
A vedonom termeszetesen nem hitte el, hogy nem dohanyzom, es el is kuldottszen-monoxid kilelegzesi tesztre is ami 0%-os lett.
Jartam mar ugy, hogy vitaba kerultem ilyen anyukaval....az utcan lett ehes a lanyom es csinalni akartam Neki tapszert es a dohanyzo no a 2 kicsivel od ult mellenk a padra.A fustot es a hamut pont az en gyerekemre fujta a szel.....nem birtam ki szo nelkul.Ossze szedtem 1 masodperc alatt a cuccunkat es eljottunk onnan.
Zavar ha ilyet latok, mert sajnalom a babat, de nem szolhatok bele.Amennyiben az en gyerekemre karos amit tesz termeszetesen nem birom ki szo nelkul!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!