Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha a 10 órait még nem váltottu...

Ha a 10 órait még nem váltottuk ki egészen, mert gyümi után még szopizik a kisfiam, akkor főzelékkel ne is próbálkozzak "ebédre"?

Figyelt kérdés
Csak akkor kezdjünk el kóstolni mást pl főzelékeket ha már egy étkezést teljesen kiváltott? És ha uzsira is kap gyümölcsöt az nem baj? És utána szopi. Segítenétek, hogy Nálatok mi jött be?
2010. nov. 30. 11:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Nyugodtan adhatsz már ebédre is kóstolót. ha én addig vártam volna a 2-3. étkezés megkezdésével, mikor az elsőt sikerült kiváltani, akkor csak 11 hónaposan kapott volna ebédre mást az anyatejen kívül. Én ebédre először répát adtam, majd répát, krumplival.
2010. nov. 30. 12:00
 2/5 A kérdező kommentje:
répát már evett almával, szóval gondolom akkor ebédre azt kaphatja már krumplival...??? :) köszi a gyors választ :)
2010. nov. 30. 12:03
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem azt mondta a védőnő,hogy először az ebédet váltsam ki főzelékkel,mert az laktat. A gyümölccsel csak később váltsam ki az uzsit vagy a tizórait. Szóval én a gyümiket csak kóstoltattam 2 szopi között,majd amikor már zöldséges főzelékből délben megevett egy nagy adagott,akkor hagyta el a szopit utána. Szerintem igy csináld te is. Nem kell kapkodni a kiváltásokkal,ráér fokozatosan.
2010. nov. 30. 12:03
 4/5 anonim ***** válasza:
Én nem vártam addig, amíg teljesen kiváltottunk egy étkezést. Én mindig megszoptattam utána a lányom amíg kérte. Nyugodtan kezdheted a főzeléket is és mehet a szoptatással párhuzamosan.
2010. nov. 30. 13:32
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek! :)
2010. nov. 30. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!