Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 2 éves gyereknek mennyi az...

2 éves gyereknek mennyi az ideális súly?

Figyelt kérdés
1 hónap múlva lesz 2 éves és csak 11,5 kg.Jó felépítésű nem állnak ki a bordái,magas gyerek,de mégis ugy érzem mivel alig eszik,hogy sovány.Amióta megy azóta épp hogy eszik valamit.Mondhatni annyit kér csak hogy ne legyen éhes,minden mérésnél hízik valamit,igy orvosi vizsgálat nem indokolt.Mit adhatnék neki,hogy kicsit jobban egyen,és hízzon is.Édességet nem szik csak nagyon minimálisat,és vizet iszik,meg cukor nélküli teát.
2010. nov. 30. 07:40
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Valóban régi a kérdés, de azért írok én is. Az én kislányom 22 hónapos lesz és 10 kiló. Nem jó evő. Attól, hogy ma ebédre a kis leveske után megevett 2,5 palacsintát, vacsira pedig két virslit, nagyon boldoggá tett! :-) Nem ez a jellemző... De vidám, érdeklődő, okos kislány. Az orvos azt mondta ilyen típus. Hozzáteszem, állítólag én is és apuka is ilyenek voltunk.
2014. máj. 19. 23:10
 12/12 anonim ***** válasza:

És miért irtózol attól, kedves valamelyik válaszoló, ha egy egyéves gyerek 12-13 kg? Hogy lehetsz ilyen bunkó? Bezzeg ha más azt mondaná a te gyerekedre hogy alultáplált, kiakadnál.

Nekem 1 évesen 12 kg volt, most 2 éves és 13 kg, teljesen átlag, pedig duci, hurkás baba volt, és most nem az. Ugyanolyan rosszul evett 1 évesen is mint most, csak még szopott. Nem kell a ducibb babákat sem leszólni, ahogy a kis vékonykákról se kell rögtön feltételezni, hogy éheztetve vannak.

2015. jan. 9. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!