Melyik tetszik a legjobban a babanevek közül? Nem tudok dönteni! ABC-rendben: Emma, Léna, Noémi, Veronika.
Figyelt kérdés
2010. nov. 29. 18:20
21/28 anonim válasza:
Veronika! Ha lányunk lett volna, ezt a nevet kapta volna, de fiunk született:)
22/28 anonim válasza:
Noémi, a lányomat is így hívják.
23/28 anonim válasza:
Veronika.
Nem baj, ha sokakat így hívnak, ha a családban vagy ismerősi körben nincs ez a név a többi kit érdekel.
24/28 anonim válasza:
számomra a Léna a no1. Az én lányom is az lett volna ha a párom beleegyezik :( így Lea lett:)
25/28 anonim válasza:
Kislányomat Noéminek hívják, nekem ez tetszik a legjobban.
Viszont már elterveztem, ha lesz még 1 lányom, második névként a Lénát fogja kapni:-)
26/28 anonim válasza:
Nekem a Noémi tetszik a legjobban majd az Emma. A Léna se rossz név de a másik kettő szebb.Hát a Veronikáról csak annyit hogy van egy pár darab az biztos. És nekem személy szerint elég fura figurák jutnak eszembe a Veronika név hallatán. ( Beleszámítva az ismerőseimet és a tv-t is )
27/28 anonim válasza:
Léna, Emma
Írok egy történetet és a két főszereplőt így hívják.
28/28 anonim válasza:
Emma. A kisebbik lányomat is így hívják:).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!