A tízórai kiváltása után az ebéd, vagy az uzsonna kiváltása a célszerűbb?
Így csináltam, és fogom most is:
1. tízórai
2. uzsi bevezetése
Így Te sem robbansz szét a tejtől napközben, mert délben van szoptatás.
A jól bevált ételeket, amiktől nem fáj a hasa, és semmi gondja nincs, adhatod neki este is nyugodtan, ha úgy érzed, ettől jobban fog aludni. Nincsenek kőbe vésett szabályok arra nézve, hogy mikor mit "kell kiváltani".
Az csak úgy zárójelben tenném hozzá, hogy az éjszakai ébredés nem feltétlenül éhség miatt van, függetlenül attól, hogy elfogadja, ha akkor adsz neki...
Én tízórai, ebéd szopi, majd uzsi volt a második. Szerintem mindegy mit váltasz ki, ahogy neked jó. Ha délbe szoptatod, estére lesz megint elegendő tejed. Amúgy meg nem biztos, hogy kevés a tej, azért ébred.
Én azt gondoltam, az a jó a pici pocinak, ha nem egymás után kapja az új ételeket, hanem közte van egy kis pihi.
Meg az én lányom délben aludt egy jót, és kipihenten könnyebb volt eteteni kanállal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!