Baj, hogyha 9 honapos baba meg nem all fel egyedul?
Figyelt kérdés
Ulni mar reg tud egyedul,mar egyedul fel is ul.De nem tud fel allni meg.Vannak akik mondtak,h mar kenne egyedul fel alljon a kis agyaba.Egyedul meg all ha fel allitom,de o a sajat erejetol nem all fel csak terdelni tud MEG.Szerintem ez meg korai,es nem minden baba egyforma!Kivancsi vagyok a ti valaszaitokra is.KOSZIKE.2010. nov. 29. 12:48
1/7 anonim válasza:
Semmit nem KELL...majd ő fejlődik a maga üteme szerint! Biztos nincs semmi baja csak minden gyerkőc más ? Kisfiú esetleg ?? Ők kicsit lustábbak azt mondják :)
2/7 anonim válasza:
9.5 hos lanyom meg csak nem is maszik.Orvos latta es mindent rendben talalt.
3/7 anonim válasza:
A kisfiam 9,5 hósan állt fel. Előtte nem érdekelte az állás egyáltalán, nem is próbálkozott. Aztán egyik nap olyan volt, mintha próbálná 1-2-szer, de ennyi. Másnap felállt.
Tuti,hogy nem vagytok késésben. Nagy eltérések vannak a babák közt. A tesóm 1,5 évesen kezdett járni. Semmi baja. Így én nem aggódok, még ha késünk is valamivel...
4/7 anonim válasza:
Nem szabad állítani. A feállás átlagos ideje egyébként 12 hónapos korban van.
"Vannak akik mondtak,h mar kenne egyedul fel alljon a kis agyaba." Ezek a valakik foglalkozzanak a saját dolgukkal és a saját gyerekükkel.
5/7 anonim válasza:
Teljesen normális ha még NEM áll fel! Nem kell aggódj!
6/7 anonim válasza:
Én babám 6-án lesz 9 hós esze ágában nincs állni:)
Nagyfiam meg 7 hónaposan állt fel. Minden baba más és más, én nem aggódok és nem is erőltetem. Majd ha eljön az ideje feláll:)
7/7 A kérdező kommentje:
En nem is eroltettem......csak voltak kommentek,h igy meg ugy.
2010. nov. 29. 13:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!