Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miert nem nyujtja ki az...

Miert nem nyujtja ki az ujjait? (Maszas)

Figyelt kérdés

7.5 honapos kisfiam most tanult meg maszni. Amikor maszik az egyik kezen ki vannak nyujtva az ujjai, a masik pedig okolben van. Valyon miert van ez? S nem art neki? En probaltam utanozni de egyaltalan nem tunik kenyelmesnek. Amikor pl. tapsi tapsilunk is egyiket kinyujtja a masikat nem. :(

Hasonlo tapasztalatok?

2010. nov. 29. 08:41
 1/2 anonim ***** válasza:
Az én fiamnak is a jobb kezén ki kell hajtogatni az ujjait tapsoláshoz... eddig ki se nyitotta erővel sem. Neki ez a "jó" oldala, mert a bal oldal volt gyenge, tehát normálisnak kell lenni.
2010. nov. 29. 09:06
 2/2 A kérdező kommentje:

Kozben erdeklodtem valakitol aki baba tornaval/ masszazsal foglalkozik, es azt mondta hogy ez valamilyen reflexnek a ki nem maradasa, ami ki kellett volna maradjon fel eves korara, de elmulik majd.

Amugy nekunk is a jobb kezunk :( De amugy is mindig minden utan bal kezzel nyul mar pici kora ota :(

2010. nov. 29. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!