S. O. S. Láz: 40.2, hűtőfürdő után. Adtam Germicid-C-t, alszik. Mit tegyünk?!?! Ha nem megy le a láza irány ügyelet! Ugye?
15hós a kislányom, tegnap max 38.5 volt a láza, ma le is ment neki meg éjszaka is, de most estére így felment. Nagyon bágyadt, kéredzkedik az ölünkbe éls ránkdőlve aludt szinte egész nap és a levegőt is szaporábban veszi.Arca teljesen piros!
Mi lehet a gond? mit csináljunk?
Szerintem ha nem rosszabbodott egyébként az állapota, ne bolygassátok. Remélem van otthon másfajta lázcsillapító, 3 órával a Germicid után adjál neki belőle.
Egyébként 1 éves kor után nem is szoktak Germicidet felírni, mert már nem hat olyan jól. Inkább Panadol, Nurofen, meg az a Naturlandos, aminek olyan hosszú neve van.
Hivd az ugyeletet!
Remelhetoleg kimennek, de mindenkeppen vidd be, meg akkor is ha esetleg le akarnak beszelni rola....
volt mar ra pelda...nem volt kedve dolgozni az ugyeletesnek :S
Neki a germicid c látod milyen jól hat.most ébren van és könyvet hangosan "olvas" . mintha semmi baja sem lenne, csak a szemén látszik. egyébként akkor szokott elmúlni a láza, ha éjszaka is kelek hozzá 3óránkétn a gyógyszert beadni!
Köszönöm a válaszokat! azért még helyzetjelentek később is!!
Tenyleg vidd orvoshoz.
Most le vitte a gyogyszer a lazat, de valamitol csak lazas lett!?!
En nem varnek, hogy mi lesz.Max azt mondjak, hogy add tovabb a lazcsillapitot....de legalabb megnyugszol, hogy nem lesz baja.
En legalabbis ideges lennek.....es reg elvittem volna dokihoz.
Szia!Nem akarlak megbántani de én már rég hívtam volna az ügyeletet ahelyett hogy itt írogatsz :/
Nálam ez már magas láznak számít mivel az is!
Az én lányom is ilyen idős már rég cselekedtem volna, hisz az ügyeletesnek az a dolga hogy kijöjjön ha potyára is de legalább megtudjátok hogy mi a baj..és persze meg is nyugodtak ha nincs komolyabb.
Mielőbbi jobbulást a csöppségnek!! Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!