Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » S. O. S. Láz: 40.2, hűtőfürdő...

S. O. S. Láz: 40.2, hűtőfürdő után. Adtam Germicid-C-t, alszik. Mit tegyünk?!?! Ha nem megy le a láza irány ügyelet! Ugye?

Figyelt kérdés

15hós a kislányom, tegnap max 38.5 volt a láza, ma le is ment neki meg éjszaka is, de most estére így felment. Nagyon bágyadt, kéredzkedik az ölünkbe éls ránkdőlve aludt szinte egész nap és a levegőt is szaporábban veszi.Arca teljesen piros!

Mi lehet a gond? mit csináljunk?

2010. nov. 28. 20:05
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:
38.9et mértünk levonva!! mi legyen?
2010. nov. 28. 20:39
 12/35 anonim ***** válasza:

Szerintem ha nem rosszabbodott egyébként az állapota, ne bolygassátok. Remélem van otthon másfajta lázcsillapító, 3 órával a Germicid után adjál neki belőle.

Egyébként 1 éves kor után nem is szoktak Germicidet felírni, mert már nem hat olyan jól. Inkább Panadol, Nurofen, meg az a Naturlandos, aminek olyan hosszú neve van.

2010. nov. 28. 20:44
 13/35 anonim ***** válasza:

Hivd az ugyeletet!

Remelhetoleg kimennek, de mindenkeppen vidd be, meg akkor is ha esetleg le akarnak beszelni rola....

volt mar ra pelda...nem volt kedve dolgozni az ugyeletesnek :S

2010. nov. 28. 20:45
 14/35 anonim ***** válasza:
Én kihívnám. A semmitől nincs ennyire magas láza, az, hogy most lejjebb ment a csillapítás hatására, tüneti kezelés. Tudjátok meg, mi a baja. Remélem,azért nem súlyos, de jobb félni...
2010. nov. 28. 20:48
 15/35 A kérdező kommentje:

Neki a germicid c látod milyen jól hat.most ébren van és könyvet hangosan "olvas" . mintha semmi baja sem lenne, csak a szemén látszik. egyébként akkor szokott elmúlni a láza, ha éjszaka is kelek hozzá 3óránkétn a gyógyszert beadni!

Köszönöm a válaszokat! azért még helyzetjelentek később is!!

2010. nov. 28. 20:50
 16/35 anonim ***** válasza:
Én már rég vittem volna.Nem játék a láz!Agyhártyájára is rámehet.Majd írj hogy hogy van.
2010. nov. 28. 20:51
 17/35 anonim ***** válasza:
most kapta a 15 hónapos oltást, attól ilyen magas a láza? vagy beteg szegényke? szerintem hívjátok ki az ügyeletet, inkább lássa orvos.
2010. nov. 28. 20:54
 18/35 anonim ***** válasza:
Az ügyelet nem fogja kivizsgálni, max. injekcióban adja a lázcsillapítót, és megkér, másnap vidd el körzetihez. Szerintem hívd fel őket, múltkor én is azt csináltam.
2010. nov. 28. 20:55
 19/35 anonim ***** válasza:

Tenyleg vidd orvoshoz.

Most le vitte a gyogyszer a lazat, de valamitol csak lazas lett!?!

En nem varnek, hogy mi lesz.Max azt mondjak, hogy add tovabb a lazcsillapitot....de legalabb megnyugszol, hogy nem lesz baja.

En legalabbis ideges lennek.....es reg elvittem volna dokihoz.

2010. nov. 28. 20:56
 20/35 anonim ***** válasza:

Szia!Nem akarlak megbántani de én már rég hívtam volna az ügyeletet ahelyett hogy itt írogatsz :/

Nálam ez már magas láznak számít mivel az is!

Az én lányom is ilyen idős már rég cselekedtem volna, hisz az ügyeletesnek az a dolga hogy kijöjjön ha potyára is de legalább megtudjátok hogy mi a baj..és persze meg is nyugodtak ha nincs komolyabb.

Mielőbbi jobbulást a csöppségnek!! Üdv

2010. nov. 28. 20:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!