Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 20hónapos fiatoknak mit...

20hónapos fiatoknak mit vesztek karácsonyra és mikulásra? 100ezer ft-ot keresünk havonta, persze mindenki irjon!

Figyelt kérdés
2010. nov. 28. 11:48
 1/5 anonim ***** válasza:

Nekem 19 hónapos a kisfiam és mikulásra kap egy sütifaló bödönt ( tesz-veszen ) vettem, meg egy favonatot, meg egy formakalapálót!

Karácsonyra kap egy kis asztalt+ szék,építőkockákat, meg autókat és majd még meglátjuk mert nemtudom,hogy a család tagok mit vegyenek neki!

Vegyél a tesz-veszen olcsón barkács készletet neki, én általában ott vásárolok,mert olcsóbban megtudom venni!

Vagy formabedobot nemtudom érdekli-e?

2010. nov. 28. 12:55
 2/5 anonim ***** válasza:

Max 3 ezerert is lehet mar jo dolgokat kapni pl. az auchan-ban. A tesz-veszen nekem nincs szerencsem mindig olyanokat nezek amihez ha hozzateszem a postakoltseget akkor ujat kapok. De probald azt is. De onnan is lesz ajandek a 3 eves lanyomnak.

En biztos valami szereloset, logikai jatekot vennek, meg konyvet. Nalunk a konyv minden unnepre nagyon megy.

A mikulas nalunk nem hoz jatekot. Gyumolcsot hoz aszalt gyumolcsot, szaloncukrot, meg max egy mikulast. Marmint csomagonkent. ugye mindenki azt ad nalunk a csaladban.

Inkabb legyen csak egy, de az csokibol legyen.

Meg feldiszitem a lakast :) a kicsiknek ez is nagyon izgalmas :)

2010. nov. 30. 18:28
 3/5 anonim ***** válasza:
20 hónaposnak már nyugodtan vehetsz bébilegot (nem a duplo, hanem még annál is nagyobb és kerekebb darabok, kb.4 ezer forint), vagy olcsóbb építőjátékot (relative olcsóbb a Megablocks, mert sokkal több kocka van benne, de nagyon jó minőségű és imádják pl.toronyba építeni vagy a kisautóknak alagutat készíteni, 2-3ezer forinttól fölfelé). Vagy nagyon ajánlom a Junior Colorino-t a Ravensburger-től: színes műanyag gombocskákból kell képeket kirakni, vannak sablonok is és lehet anélkül is rakosgatni (4ezer forint körül van). Formaválasztós-bedobós játék, mindenféle kivitelben van már: teknős, autó, kocka, stb., de a lényeg ugyanaz: a térbeli formát a megfelelő lyukon dobja be (kb.2ezertől fölfelé). Van néhány nagyon egyszerű kirakó, pl. a Disney Link, egy fél kártya párját kell megkeresni és puzzleként összeilleszteni. Egyszerűen imádják és nagyon jól fejleszti a megfigyelő képességet, remekül előkészíti a későbbi kirakókat (kb.1500-2000 ft). Lehet kapni fából olyan puzzle-t, aminek van egy alapja, amire szintén rá van nyomva a kép, így csak oda kell illesztenie, könnyebb kirakni (1-2 ezer forint). Kaphat olyan könyvet, amiben pl. állatok vagy járművek vannak, rengeteg ilyen tematikus könyv készül kifejezetten ennek a korosztálynak. Remélem, segítettem.
2010. nov. 30. 18:40
 4/5 anonim ***** válasza:

A mikulás nálunk sem a játékról szól, arra a nagyobb gyerekek a családban édességet, gyümölcsöt kapnak, a kicsiknek, mint pl. az egy éves fiam gyümit meg némi édességet (mivel nem is szereti nagyon a csokit) kap.

A családban konkrétan van 7 10év alatti gyerek, na most még mikulásra is játékot mindenkinek... meg egyébként sem.

Karácsonyra vehetsz neki mesekönyvet, kisautót, játéksátrat, dominót, fakockákat, építőkockát, favasút, rajztábla, kirakó, formakereső stb.

Már 2-3ezer ft-ból is lehet egész jó játékokat venni, nem csak a nagy üzletláncoknál (tesco stb.), hanem netes üzletekben is. Pl. a Régió játékbolt honlapján egész jó árak vannak, persze érdemes körülnézni, a tulli webáruháznál pl.5ezer felett már ingyenes a kiszállítás. Ilyenkor mi mindig összebeszélünk a családdal, hogy ki mit szeretne és simán megspórolhatod a postakölcséget.

Off.Ha meg valami mellékes melót akarsz, amiből még csurran-cseppen, akkor megpróbálhatsz avon, oriflame, betly stb. értékesítést, nekem ebből mindig összejön annyi, hogy legalább a család tisztálkodási szükségleteit fedezi és azt a pénzt másra költhetem.

2010. nov. 30. 18:44
 5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat,sokat segitettetek:)
2010. nov. 30. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!