Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 8 hónapos babámnak szeretnék...

8 hónapos babámnak szeretnék szarvashúst adni. Van valami jó recepted?

Figyelt kérdés
2010. nov. 28. 11:20
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

A vörös húsokat csak 1,5 éves kora után javasolják az emészthetőségük miatt.. 8 hónaposan még nem is szokott hozzá a kis gyomra a legtöbb ételhez.

Először majd mindent egyen amit az életkorához mérten kell, és mikor nagyobb lesz és tudod terhelni a szervezetét ilyen ételekkel akkor adj neki szerintem.

2010. nov. 28. 11:38
 2/12 A kérdező kommentje:
Kedves vagy,hogy ezt elmondtad,DE! semmiképpen nem akarnék a gyerekemnek rosszat,így a vadhús bevezetésének idejét egyeztettem a gyerekorvossal.Szóval még mindig receptet várok!Köszi
2010. nov. 28. 12:56
 3/12 anonim ***** válasza:
Ugyan miért adnál neki?
2010. nov. 30. 20:37
 4/12 anonim ***** válasza:
68%

A vörös hús jó a vasképzés szempontjából.

Én megfőzném és turmixolnám. Majd különféle zöldségekkel (amit én már iylen korban csak villával törtem össze) tálalnám.

Tárolásra meg jégkocka tartóban szoktam a húst fagyasztani turmixolás után az pont egy adag így könynen hozzáférsz és több féle módon kipróbálhatod.

2010. nov. 30. 21:08
 5/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm az utolsó válaszolónak.

Az előtte lévőnek pedig: Értő olvasást kéne gyakorolni....

A kérdésre nem válasz amit írtál.

Egyébként apám vadász, a vadhús egészséges és ezért adnám a gyerekemnek, ha már ennyire érdekel.

2010. nov. 30. 21:42
 6/12 anonim ***** válasza:
A mi gyermekorvosunk sem látott benne semmi rosszat, így én is adom, igaz 10 hónapos kora után adtam először. Megpárolom, turmixolom a husit és krumplipürével meggyszósszal adom. Imádja!
2010. nov. 30. 22:02
 7/12 anonim ***** válasza:
Én pirítanék kis hagymát nagyon kevés zsiradékon, felkockáznám a husit, aztán megpirítanám a hagymán, mint végülis egy pörköltet, picit fűszerezném kevés sóval, borssal, esetleg vágnék bele paradicsomot (nem tudom, megy a szarvashúshoz?), aztán mikor már olyan szaftos formája van, akkor késznek minősíteném. Ezután eltenném kis adagokban fagyasztóba, és ezt turmixolnám mindenféle főzibe, amit amúgy kap.
2010. dec. 1. 09:09
 8/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2010. dec. 1. 17:01
 9/12 anonim ***** válasza:
Én sehogy nem adnék a babámnak vadhúst.Amúgy meg szerintem 100 emberből 1 ad neki kb.Én inkább pulykát, meg csirkemellet adok neki, mert az édesanyám tartja őket, és így tudom, hogy mit eszik az a szárnyas amit megeszünk.
2010. dec. 4. 12:52
 10/12 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, 8 hónaposnak semmiképpen nem adnék szarvashúst, még ha apám vadász lenne akkor sem.:)
2010. dec. 4. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!