1-2 honapos anyatejes babadnak adsz teat? Ha igen milyet?
Miért lettem lepontozva?????????????????????
Azért mert a babámnak túl koncentrált volt a pisije? A lepontozónak ugyanezt kívánom...
A gyengébbek kedvéért leírom, igen FEKETE TEÁT! GYENGÉRE FŐZVE!! Jobb, mint a többi ízesített vacak...
Egyébként mi is azon nőttünk fel, mit kell ezen kiakadni? ITT vagyunk és élünk, nem?? Aki az 5 hónapos gyerekét túró rudival tömi, az jobb nálam az nem gond igaz? Aki itatja a babáját, mert beteg az meg rossz...
Ez hülyeség hogy későn próbálkozol és hogy nem ismeri csak a cicit.
Az én első fiam 4 hónapos koráig nem is látott cumisüveget és utána megtanult cumisüvegből inni, már pohárból is tud.
Hidd el ha csak a cumisüveg lenne és te nem lennél nem halna éhen.
Miért gondolod hogy azzal elrontottál valamit,hogy csak szopizik?!
Örülj neki!És szerinten ne erőltesd a cumit és a cumisüveget,és légy büszke a babádra,ne pedig hibáztasd azért amiért a jót szereti!
Ha hányt a cumisüvegtől,akkor úgy gondolom nem akarod tovább ezzel kínozni!Örülj hogy van tejed!ÉS hogy gond nélkül tudsz szoptatni,és gond nélkül tud szopizni a babád!
A lányom a mai napig nem tudja használni a cumisüveget!Szombaton lesz 1 éves!ÉS sajna beteg,és semmivel nem tudom megnyugtatni,lázasan csak cicivel!Így kiszáradni sem tud,mert szopizni mindig szívesen szopizik,és semmi perc alatt megnyugszik!
Szóval örülj inkább,mint kínzod a gyereked, a cumival!
És pontozz le nyugodtan,mert most meg vagy ijedve,hogy a szopi miatt össze vagytok nőve,de ha netán sokáig szoptatsz,akkor áldani fogod azt a percet,mikor a kisbabád elutasította a cumit!
Miért nem zavarja a babákat a csuklás?
Ők máshogy csuklanak, mert én nem szeretek csuklani.
Kedves tegnap 18:46!
Mar miert pontoznalak le?Nem az a bajom,hogy a babam szopizik,hanem az,hogy mellette nem hajlando enni cumisuvegbol,mivel egyetemre jarok (jarnek),neha ott kell hagynom nagyival,vagy apaval,de ha a lefejt tejet nem issza meg uvegbol,igy nem hagyhatom senkire 2 oranal tovabb,es nem is szivesen teszem,de azert nekem is akadnak dolgaim,es nem tudom mindenhova magammal vinni,es szopiztatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!