1-2 honapos anyatejes babadnak adsz teat? Ha igen milyet?
Figyelt kérdés
2010. nov. 27. 17:02
1/17 anonim válasza:
Nekem 4 hónapos a kisfiam és még nem adtam neki se teát se vizet.
Ha adnék csipkebogyót adnék.
2/17 anonim válasza:
Én nagyon gyengére főzött fekete teát adtam, ezt javasolta az orvos. Nem itta, így maradtunk a víznél. Majd jönnek, olyan válaszok,hogy anyatejes babának nincs szüksége más folyadékra. Nálunk szükség volt rá, mivel nagyon koncentrált volt a vizelete napszaktól függetlenül, miután kapott plusz folyadékot, megszűnt a probléma.
4/17 anonim válasza:
Nem 6 hoig csak anzatejet kapott, nalunk nem volt baj a pisivel.
5/17 A kérdező kommentje:
Csak azert,mert eleg gyakran csuklik szopi utan (eleg kis moho)persze bufiztetem,de akkor is gyakran elofordul,es gondoltam adnek neki vizet vagy teat,csak olyankor,amikor csuklik,mert szopizni ilyenkor mar nem nagyon akar,hisz teli a pocija
2010. nov. 27. 17:21
6/17 anonim válasza:
Adj neki egy kis citromot! Nem kell sokat csak 2 3 cseppet! Egy kicsit fintorog de elmúlik! Az én fiam imádja:)!
8/17 anonim válasza:
Nem és őket nem zavarja a csuklás.
9/17 anonim válasza:
Így van!A csuklás minket zavar hidd el őket nem!Sztem nem érdemes adni,de te tudod!Előállhat egy cumizavar,foglalja a helyet is kis gyomrába stb!Ahogy nől egyre ritkább lezs a csuklás hidd el!
Másodiknak: fekete teát????
10/17 anonim válasza:
Szia!
Azért csuklik,mert tele a pocakja,és nyomja a rekeszizmot!
Amúgy a csuklás oka lehet még, hogy bukik,de visszanyeli,és akkor is csuklanak ha fáznak!
A lányom mindne hangos nevetés után is csuklott vagy 10 hós koráig!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!