Meddig lehet állni hagyni a "bekevert" tápszert?
Kell neki kajcsi közbe egy kis pihi, 10-15 perc szünetet "kér" mindig. Ujra melegithetem akkor vagy csináljak ujjat? Mindig más mennyiségnél áll meg igy kiszámithatatlan..
(Beba Pro bukós babáknak)
És egy másik kérdésem is lenne: Szentkirályival csináljuk neki a tápszert. Abszolut nem kell azt felforralni? Vagy egy idő után nem ártana, igaz hütőbe rakom ha már felbontottam.

10-15 perc alatt nem romlik meg szobahomersekleten sem.
En max ket oran belul meg odaadom a tapszert, tovabb viszont nem varok, illetve elore sem csinalom meg soha. De ha megmarad sok, akkor 2 orat meg varok, hatha elfogy.
Asvanyviz: nem kell forallni 24 oraig felbontas utan. Ha tovabb van nyitva az uveg akkor mar forralni kell azt is (mondjuk ha csak a babanak adjatok, ti nem isszatok, akkor nyilvan nem fogy el egy nap alatt egy masfel literes viz).

Szia! Max 24 órán belül lehet odaadni neki, de az már ha már bele iszik mert akkor vissza engedi a nyálát és hamarabb megromlik. Ha megcsinálod neki és nem iszik bele akkor 24 óráig tárolhatod, hűtőben, ezért lehet előre megcsinálni nekik egy adagot. 10-15 perc alatt nem fog megromlani, nyugodtan újra melegítheted is.
A szintkirályis vízhez nem tudok hozzá szólni, ebben nincs tapasztalatom.

Ha egy órán belül nem issza meg, kiöntöm.
A babavizet én is 1 nap után felforralnám, egyébként én sima csapvizet forraltam mindig...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!