A mi ételeink közül mit adhatok neki?

A lányom már 10 hónapos, de eszik paprikáskrumplit, krumplipürét, sülthúst, borsólevest, húslevest répával, zöldséggel, sőt főzök bele krumplit is azt imádja. Napközben light-es margarinoskenyér kockát kenek neki, pulykasonkával.
Különben mindent kinéz a szánkból és meg kell vele kóstoltatni, amit mi ebédelünk vagy vacsizunk, mert ordit, ha nam kap.
Üveges kajákból csak a cukkini főzeléket, spenótot adtam neki, mert igaz, hogy mindenfajtát kipróbáltam, de én ettem meg, mert neki nem izlett.
Üdv.

az én kislányom 9 hónapos, s gyakorlatilag majdnem mindent eszik amit mi. 7 hós korában azért még tejterméket nem adtam neki, így a főzeléket tápszerrel kavartam, de ha nincs tőle semmi baja akkor a lényeg, hogy a TEJ, DIÓFÉLÉK, TOJÁS, MÉZ, LISZT kivételével kóstoltathatod mindennel. Én így csináltam, s mostmár szinte velünk eszik. kiegyensúlyozott, vidám, és nem volt eddig semmire sem érzékeny.Az meg csak jó, hogy nem szereti az üveges kaját, mert később úgyis az a cél, hogy a házi kaját megegye. Egyik ismerősöm kislánya 2 éves , s az anyja üvegeset ad neki, mert nem eszi meg a házi kaját...
lehet más anyuka nem ért vele egyet, de én a fenti nagybetűsökön kívűl sorban adok neki mindent, fokozatosan.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!