Miért nincs széklete?
Figyelt kérdés
10 hetes a kisfiam,és 2. napja nem kakált.Jókedvű,jól alszik,csak akkor nyűgös,amikor éhes.Szóval még azt se mondhatom,hogy fáj a pocakja,mert pukizik jó nagyokat.Pisi az mindig van bőven a pelusban,de miért nem kakál?2009. jan. 15. 11:41
1/5 anonim 

válasza:

Szia!Az én kisfiam 4 hónapos,és mikor ennyi idős volt ő is 3-4 naponta kakilt.Azt mondta a doki,hogy szopós babáknál ez természetes,illetve ha a tied szopik.
2/5 anonim 

válasza:

nem tudom hogy szoptatod-e de a tápszertől is lehet szorulása addig amig meg nem szokja a baba pocija de szerintem ne aggodj holnapra már biztosan lesz, vagy megprobálhatod a glicerines kupot is,nálunk bevált
3/5 anonim 

válasza:

ezért nem érdemes aggodnod ez természetes.
4/5 anonim 

válasza:

Ha anyatejes, nincs mit aggódni, teljesen természetes. Tápszerhez nem értek, hogy akkor mennyit kell kakilnia.
5/5 anonim 

válasza:

Szia!
Az én kislányom is 2-3 naponta kakil, anyatejes. Nekem azt mondta a védőnő, hogy teljesen hasznosítja a szervezete a bevitt tápanyagot, azért nincs széklete, nem kell aggódni. Azt javasolta, ha 4 nap után sincs kaki, akkor egy kis kamillatea segíthet, de nem kell 1 dl-nél több, mert nagyon felhígíthatja a székletét.
További szép napokat!:o)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!