Melyik ülést válasszam: Römer King Quickfix vagy Maxi Cosi Priori?
nekünk is maxi cosi tobi van, szerintem nagyon jó ülés
én néztem a römert is, de úgy láttam, hogy az keményebb, a maxit kényelmesebbnek éreztem, de a Römer is jó ülés
Ha magas növésű véletlenül a babád, akkor egyiket se. Az én gyermekem 20 hónaposan már hosszra ki is nőtte a Maxi cosi priorit. A brendonban az eladó azt mondta, amikor új ülésért mentünk, hogy a römer is az a fajta, amit hamar kinőnek a nagyobb növésű gyerekek.
Ha nem magas a babád, akkor maxi cosira szavazok.
utolsó vagyok
Az én nagyobbikom 1 évesen volt 79 cm, és mint írtam, 20 hósan nőtte ki. A feje nem érhet túl a háttámlán.
Most közel 3 évesen akkora, mint más 4-5 éves gyerek.
Mi Concord Trimaxot vettünk utána.
A picifiam 86 cm és még csak most lesz 1 éves. Ő még C. ultimaxban utazik, annak állítható a fejmagassága, de utána ő is trimaxot kap majd.
Mégvalami eszembe jutott.
Az ülésekbe mindenképpen próbáljátok bele a gyereket, plusz magát az ülést is az autóba!!!
Az oké, hogy a bababoltban egy tesztülésen mutatták meg, hogyan kell bekötni az ülést, de a mi autónkban máshogy állt, mert az nem olyan vízszintes volt, mint a bababoltos ülés. Na, ez megint egy másikfajta ülés volt ám! El is adtuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!