Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyik ülést válasszam: Römer...

Melyik ülést válasszam: Römer King Quickfix vagy Maxi Cosi Priori?

Figyelt kérdés
2010. nov. 26. 16:22
 1/9 anonim ***** válasza:
Én a Römert venném.
2010. nov. 26. 16:51
 2/9 anonim ***** válasza:
Nekünk Maxi cosi Tobi van, meg vagyunk elégedve, főképp, hogy már volt egy oldalütközésünk és a babunak kopp-kopp semmi baja nem lett.(természetesen új ülést vettünk utána,de ugyan ilyet)
2010. nov. 26. 17:13
 3/9 anonim ***** válasza:

nekünk is maxi cosi tobi van, szerintem nagyon jó ülés

én néztem a römert is, de úgy láttam, hogy az keményebb, a maxit kényelmesebbnek éreztem, de a Römer is jó ülés

2010. nov. 26. 17:38
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2010. nov. 26. 22:10
 5/9 anonim ***** válasza:

Ha magas növésű véletlenül a babád, akkor egyiket se. Az én gyermekem 20 hónaposan már hosszra ki is nőtte a Maxi cosi priorit. A brendonban az eladó azt mondta, amikor új ülésért mentünk, hogy a römer is az a fajta, amit hamar kinőnek a nagyobb növésű gyerekek.

Ha nem magas a babád, akkor maxi cosira szavazok.

2010. nov. 26. 22:17
 6/9 A kérdező kommentje:
Hát, nem kisnövésű... most lesz 1 éves és 76 cm. Akkor milyet vegyek?
2010. nov. 27. 09:44
 7/9 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok

Az én nagyobbikom 1 évesen volt 79 cm, és mint írtam, 20 hósan nőtte ki. A feje nem érhet túl a háttámlán.

Most közel 3 évesen akkora, mint más 4-5 éves gyerek.

Mi Concord Trimaxot vettünk utána.

A picifiam 86 cm és még csak most lesz 1 éves. Ő még C. ultimaxban utazik, annak állítható a fejmagassága, de utána ő is trimaxot kap majd.

2010. nov. 27. 14:35
 8/9 anonim ***** válasza:

Mégvalami eszembe jutott.

Az ülésekbe mindenképpen próbáljátok bele a gyereket, plusz magát az ülést is az autóba!!!

Az oké, hogy a bababoltban egy tesztülésen mutatták meg, hogyan kell bekötni az ülést, de a mi autónkban máshogy állt, mert az nem olyan vízszintes volt, mint a bababoltos ülés. Na, ez megint egy másikfajta ülés volt ám! El is adtuk.

2010. nov. 27. 14:38
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos infokat!!! Nagyon aranyos vagy!:)
2010. nov. 28. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!