4 hós a lányom, és 1 hónapja rutinjává vált, hogy éjfélkor alszik el, felkel 3 körül utána pedig fél 7-7 körül. Hogyan csináljam? Tegnap már az orrom is elkezdett vérezni, annyira fáradt vagyok, adjatok tanácsot.
Tudom, hogy sok a házimunka, de ALUDJ a gyerekkel 7-12-ig! Azzal nem segitesz senkinek, ha kikészülsz.
Az én fiam ugyan 9 körül "elmegy" aludni, de jó esetben 2-kor, kel és utána óránként.
Én is azt hittem, hogy meg lehet felelni mindennek, de nem. Pihenj, ha ő is pihen, és próbálj meg vele együtt takaritani. Kenguru, járóka, baba szék... Az is megoldás, hogy a párod besegit néha a házimunkába. Nálunk ez jött be :)
Sok sikert.
Hm... hát ennyi :S
És kb mikor állnak be???
Szia, es mit csinal ejjel amikor felebred? Eteted akkor? Attol visszaalszik? Mi tortenik ha korabban probalod lefektetni? Mit kap "vacsorara"? Az en lanyom most 1 eves, es mi is tobbszor (4 honaposan, 7 honaposan es most 1 evesen is) birkoztunk ezzel az alvas temaval.
Ha gondolod irj privatban is a szilviavuorinen@hotmail.com-ra.
Megint en: szoval csak arra gondolok, hogy mi lenne ha a tejnel (gondolom szoptatod) valami tartalmasabbat adnal neki.. esetleg tejpejet ejszakara? Es ha felebred, akkor elvan magaban, vagy sir utanad? Mert ha szepen maga elnezeget meg jatszogat az agyaban, akkor nem kell orkodnod felette, majd elalszik magatol. Nagyon faraszto a sok ebrenlet.. sajnos tudom. Es annyi oka lehet az ebredesnek. Tul hideg/meleg a szobaban? Ha bemesz hozza felkapcsolod a villanyt? Nem lehet, hogy osszekeveri a nappalt meg az ejszakat?
Csak otletek.. hatha segit valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!