Másfél éves gyermeknek mit javasoltok inkább: szánkót vagy bobot? (2 személyes)
Mi a praktikusabb? Olyat szeretnék venni, ami sokáig bírja. És mindenképpen kettesben csúsznánk!
Fa és műanyag érvek-ellenérvek?
szanko es fa
fa, mert idotallobb es kesobb is jol hasznalhato
es szanko, mert az uloresz nem kozvetlenul a talajon van, igy kissebb az eselye a felfazasnak
mi ezt vettük:
bár ez 1 személyes, de biztonságosabb mint egy faszánkó amibe nem lehet bekötni. ha hétvégén szánkózunk apával is, akkor elővesszük a faszánkót, kislányommal ráülünk, apa meg majd húz:)
most 10 hós, és ez a szánkó 3 éves korig jó.
legtöbbször egyedül vagyunk itthon napközben, akkor simán kimegyünk majd szánkózni bátran, mert van biztonsági öve, amit én fontosnak tartottam. faszánkónál ez nincs a karfásokon sem. de ha sok pénzed van, akkor ezt ajánlom, mert ebben aztán minden benne van.....:
Húúúh ez a hiperszuper szánkó nagyon jól néz ki. Tiszta komfort :) mondjuk nem tudom, hogy amikor fagy és akkor valaki hozzáér véletlenül a fémrészhez az nagyon kellemetlen lehet :)
De tényleg szuper.
Én háttámlás fa szánkóra szavazok, a bob nagyon alacsonyan van, és ha pl egy kő kiáll valahol akkor az elég veszélyes is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!