Melyik pelus bírja a legtöbb pisit beszívni?
Figyelt kérdés
Kisfiam éjjel elég sok teát megiszik és reggelre mindig tiszta pisi,hogy ne ébredjen fel teljesen éjjel nem szoktam pelust cserélni rajt!2010. nov. 26. 12:42
2/16 anonim válasza:
Nekem muszáj volt sokáig cserélnem, mert 12 óra leforgása alatt 6 dl folyadékot ivott meg (vizet). Szerencsére ő jól bírta az éjszakai pelusozást, nem élénkült fel tőle.
Viszont tapasztalatom szerint a pampers premium care pelus az, ami a legtöbb folyadékot képes magába zárni.
3/16 anonim válasza:
Pampers Premium Care azok közül, amiket próbáltunk.
4/16 anonim válasza:
Pampers! Éjszakára csak ez vált be!
5/16 anonim válasza:
Pampers, nekem is ez, nappal is és este is.
7/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,én is probáltam már az elején hogy átpelusozom de ő mindig fel élénkült és akkor 2-3 órán keresztül is fent volt. :)
2010. nov. 26. 13:10
8/16 anonim válasza:
Szia!
Nekünk is a pampers vált be,ebböl is az active baby,este 20órakor adom rá,és másnak 9-9.30ig birja neki ugy,h nem ázik át,és nem pisi,pedig igen sok pisi szokott lenni benne,multkor le is mértem és 35dkg-ot nyomott a pisis pelusa!:)
9/16 anonim válasza:
Akkor ennél sokkal durvábbat mondok, 784 gramm volt a legtöbb eddig! :))) Nem hazudok, még kép is van róla!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!