Hogyan, mivel, mikor kell tisztitani a babak szajat szajpenesztol?
Valaki elmagyarazna nekem, hogyan kell ezt csinalni?
Meg nem szultem, de szeretnek tanulgatni ezt azt. Tobb mindent hallottam, de kivancsi vagyok, hogy masok hogyan csinaljak.
na, az egy csúnya dolog.
ránézésre olyan, mintha lepedékes lenne pl. a nyelve, de ha megtörlöd az ujjadra csavart steril gézlappal, akkor nem jön le.
na, ilyenkor kell venni szájpenész elleni szert. én az orvos által felírtra esküszöm, de az a lényeg, hogy szájpenész elleni legyen.
gézlapot csavarsz az ujjadra, ráöntöd az oldatot és LEDÖRZSÖLÖD a lepedéket. nem kenegeted vele, nem símgatod, hanem szó szerint ami csövön kifér le kell dörzsölni. ha fizikailag nem szeded le, akkor nem fogsz megszabadulni tőle.
gondolom el tudod képzelni, hogy mennyire élvezi a dolgot a gyerek. lehet, hogy kétemberes munka lesz, mert annyira ugrálni fog az örömtől... viszont meg kell csinálni.
Huu, koszonom szepen mindenkinek a hasznos tanacsokat!
Meg egy kerdes. Szajpenesze nincs minden ujszulott babanak? Mert en azt hittem, hogy van... Mibol fogom felismerni? Mondjuk kellemetlen a szaja szaga, vagy latszik valami lepedek a szajaban? Mondjuk sarga a nyelve, vagy feher?
Ha elkerulheto remelem nem lesz ilyesmivel dolgunk, de jobb felkeszulni mindenre :)
Koszonom tenyleg a segitseget!
Nem minden babának van szájpenésze. Az enyémeknek egyáltalán nem volt.
Tudni fogod hogy milyen a szájpenész, szerintem nem lehet összetéveszteni semmivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!