Adtatok babáitoknak galambhúst? Ha igen, mikor, mennyit, mivel? Köszönöm a segítségeteket!
Én soha nem ettem bevallom én is és a gyerekemnek se adnék. Majd ha felnőtt vagy nagyobb korában alkalma lesz megkóstolni, természetesen nem fogom ellenezni, de én biztos nem készítenék neki.
Régen egyébként a nagyszüleim is főztek galamblevest, de nekik saját, háznál "tenyésztett" galambjaik voltak, szerintem azért még előfordul ma hazánkban, ahol ez szokás. Szerintem az országunkon belül igen is vannak különböző étkezési szokások, ami nem elítélendő, pl. a környékünkön kecskét sem esznek, de lehet, hogy a szomszéd megyében meg az az ünnepi kaja.
Szia.
En nagyon valogatos vagyok a husoknal (nem nagyon szeretem oket), de a ferjem csaladja mindent megeszik ami hus.
Ok szoktak galambot enni, de nem hinnem, hogy en fogok a babamnak adni.
Azokat a husokat fogja enni a lanyom amiket en fozok Neki.Ha a kesobbieknem ugy gondolja, hogy kedvet kapna az oz, szarvas, galamb, facan, vaddiszno, kecske, strucc stb husokhoz akkor egeszsegere.
Itthon majd eszik csirket, sertest, marhat, halat, pulykat, baranyt , kacsat (pulykat, kacsat es baranyt a ferjem szokott enni).
Ha biztos helyrol veszed vagy bevizsgaltatod akkor nincs vele gond szerintem.
Lehet, hogy hülye vagyok, de én megkérdeztem (Budapesten), és itt mondták, hogy a parkokból hozzák.
Lehet félreérthető volt amit írtam, de azért nem kell egyből hülyézni.
Szóval: nálunk a 90%-át a parkokból fogják össze, így nem adnék.
Teljesen biztos helyről való! Megbízok bennük. Tehát akkor adhatom és nagyon köszönöm a válaszokat.
Egyébként én sem eszem a galambhúst, és sok minden mást se pl bab, spenót, sóska és hasonlók de a babámnak úgy gondolom meg kell ismerni az új ízeket ezért attól adom neki és el készítem. Természetesen ha nem ízlik nem erőltetem. A galambhús íze nem hiszem hogy nagyban eltérhet bármilyen más fajta húsétól, úgy tudom ez nagyon egészséges...
Szia! Én már adtam a kisfiamnak galambhúst, sőt evett már nyulat, szarvast, őzet, fácánt és még here pörköltet is. Igaz ezeket már nagyobb korában.
A galambnak nagyon finom, sötét húsa van. Mi töltve szoktuk elkészíteni, de egy pici babának én levesként csinálnám meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!