Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Adtatok babáitoknak galambhúst...

Adtatok babáitoknak galambhúst? Ha igen, mikor, mennyit, mivel? Köszönöm a segítségeteket!

Figyelt kérdés
2010. nov. 26. 12:34
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Nem...nálunk nem is kapni...
2010. nov. 26. 12:35
 2/20 anonim ***** válasza:
Nem. És nem is fogok.
2010. nov. 26. 12:36
 3/20 anonim ***** válasza:
32%
Elvileg levesnek nagyon finom a galamb, de az esetek 90%-ában parkban fogják őket össze, és ki tudja, milyen betegségeket hordoznak. Így én nem is fogok neki adni. Még én sem eszem:(
2010. nov. 26. 12:36
 4/20 anonim ***** válasza:
Még én sem ettem. És a galambokat sem szeretem (még élve sem) Így nálunk is szerintem majd a "felnőtt korban bevezethető" ételek között fog szerepelni, ha a fiam akar enni, majd eszik valahol, ahol talál... :o)
2010. nov. 26. 12:37
 5/20 anonim ***** válasza:
NEM ADTAM, ÉS BEVALLOM MÉG SOHA NEM ETTEM GALAMBHÚST
2010. nov. 26. 12:38
 6/20 anonim ***** válasza:
bocsi a nagybetűkért
 7/20 anonim ***** válasza:
0%

Fúúúj,nem!

Miért,ti esztek galambot???

Mert nálunk nem szokás!

8/20 A kérdező kommentje:
Vidékiek vagyunk a szomszéd foglakozik galambok tenyésztésével vannak házi galambjai. Nem ilyen minden féle mezei galambra gondoltam olyat én sem adnék, de azt hallottam/olvastam ezzel lehet kezdeni a hús bevezetését...
2010. nov. 26. 12:40
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Az egyik legfinomabb hús, babáknak, betegeknek nem hiába ajánlják. Az h.lyeség, hogy parkokban fogják össze... A nagymamámnak is volt, meg a környékünkön többen is tenyésztenek galambot. Én régen sokszor ettem, mostanában már nem, mert valahogy kimaradt. De emlékszem, hogy nagyon finom, fehér húsa van, kicsit a csirkemellre hasonlít, csak még puhább. Ha hozzájutnék, adnék a gyerekeimnek is. Levesnek a legfinomabb, bár megfőzheted vadasként is, zsemlegombóccal (én úgy csinálom, hogy a húst átpirítom, felöntöm vízzel, hozzádobom a leveszöldséget, ugyanúgy fűszerezem, mint a húslevest. Ha az egész puha, a zöldségeket tejföllel turmixolom, felengedem a húslével, újra forralom. Utána zsemlegombóccal tálalom.)
2010. nov. 26. 12:43
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Ne fújjogjatok. Biztos nem a parkban akarja összeszedni az ebédrevalót :)Vannak tenyésztett házigalambok
2010. nov. 26. 12:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!