Anyós kinyir, mindenbe beleszol, mit tegyek? 20honapos fiam van és 11hetes terhes vagyok
Az enyém még a küszöbön se ér be, de már úgy kezdi, hogy: "Szerintem...".
Megvárom még befejezi a frappáns okosságait, aztán közlöm vele, hogy "szeritnem meg majd úgy csináljuk, ahogy mi akarjuk". Ez időről időre így megy, ha egyszer ő okasabb nálad, (amilyen az én anyósom is), akkor hiába csinálsz vele te vagy a párod akár mit, úgyis mondja a sületlenségeit. Ha szerencsénk van após pár mondat után úgyis leugatja helyettünk. Anyós ilyen, ő bárhol van okoskodik csak, ő mindenkinél jobban tud mindent, még a kőművesnek is megmondta, hogy keverje a betont, szóval...
Viszont mindenképp tedd szóvá, hogy a ti gyereketeket ti nevelitek, ha tanácsra lesz szükséged, majd kérdezel.
Ha most nem állsz a sarkadra, akkor ez még csak rosszabb lesz. Vagy szóljon neki a párod, ha te nem vagy vele olyan viszonyban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!