Kockafaló vizilovat és lábbal hajtós quadot is?
Egyik nagyszülőtől a vizilovat, egy rokontól a quadot (ez a legalacsonyabb kismotor féle,a legkissebb babáknak)kapná a kisfiam. Szerintetek kell egy babának két lábbal hajtós játék? Vagy az egyik helyett kérjünk inkább mást?10 hós baba
Esetleg valami javaslat a "másra"?:)
Utolsónak: a víziló járássegítő.
Kérdezőnek: nekünk volt vízilovunk,de nem szerettem, mert nagyon könnyen gurul, és mire felállna mellette a gyerek, a vízilovat már fél méterre tolta :( Lábbal hajtósból szerintem jobb a kismotor, mert ilyen nagy terpeszben, mint pl a víziló ügyetlenebbek a gyerekek, legalábbis a lányomnak és a barátnőm gyerekének is a motor volt a könnyebb.
Ezeketa járgányokat nem igazán tudja még használni!
Inkább olyat nèzzél ami elé leül, tud vele játszani, zenél, van rajta valami csörgő pörgő izé!
Ezt tudja tolni, és lekötik a rajra lévő kütyük.
tescoban is van most hasonló akciósan!
Szerintem 2 egyforma játék felesleges, inkább legyen többféle, hogy ne únja meg hamar.
vagy fisher price tanuló szék
A lányomnak volt ilyen kismotor 10 hónaposan kapta, menni még csak kapaszkodva tudott,de a motorral tudta lökni magát. FP tanulószékünk már van.A vizilóról kezdek egyre inkább lemondani, mert elég széles az ülőfelülete.
A dínópálya tetszik!! :)
Ha vannak még ilyen jó ötleteitek, írjatok! Köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!