Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ebédötletek/receptek 9 hónapos...

Ebédötletek/receptek 9 hónaposnak? Mi a kedvenc nálatok?

Figyelt kérdés
Nálunk szenvedés az ebéd :( Már nincs ötletem mit csináljak neki... Állandóan csak sütőtököt enne a kis bitang! Ha nem azt kap 2-3 kanál után rázza a fejét, hogy neki ugyan ez nem kell... Segítsetek!!!!
2010. nov. 25. 22:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Biztosan lehet valahol.

En ugy szoktam csinalni, hogy megpucolom megmosom es felkerikazom tepsibe teszem es ontok ra vizet foliat teszek ra es teszem is be a sutobe.

a sutotokkel ellentetben mindig edes, de 3* annyiba is kerul.

Neha szoktam csalni kicsit es fele tok es fele krumpli-t csinalok......a ferjemnek ne szoljatok, mert nem szereti a tokot :D

erzodik a kulonbseg, de megeszi :)

2010. nov. 26. 01:14
 12/13 anonim ***** válasza:
lehet kapni édesburgonyát nagyobb üzletekben,de elég borsos az ára,olyan 1000 körül van kilója.mondjuk sok nem kell belőle egy kilenc hónaposnak.intersparban tuti,hogy van,ott szoktam látni,de biztos van tescoban,coraban is
2010. nov. 26. 06:23
 13/13 anonim ***** válasza:
Nálunk a tejbegríz és a tejberizs a kedvenc. Rizstejből csinálom neki.
2010. nov. 26. 07:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!