Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kisbabátok mennyi idős,...

Kisbabátok mennyi idős, hányszor, mit és mikor eszik, mit és mikor iszik, plusz szopi és/vagy tápszer mikor van?

Figyelt kérdés
2010. nov. 25. 13:36
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok.

Azt elfelejtettem, hogy kb napi 650-750 ml eszik összesen...

2010. nov. 27. 21:17
 12/13 anonim ***** válasza:
Kislányom 10 hónapos. Éjszaka egyszer vagy kétszer ébred, akkor szopizik. Reggeli szopi, tízórai egy teljes adag gyümölcs gabonapéppel. Utána bealtató szopi. Ebéd kb kettő körül, teljes adag főzelék. Uzsonna teljes adag gyümi-gabona, esetleg némi hús vagy tojásfeltéttel. Vacsora (bealtatás) szopi. Minden kanalas étkezés után megkínálom vízzel, ilyenkor nem sokat iszik, csak néhány kortyot.
2010. nov. 27. 23:40
 13/13 anonim ***** válasza:

Szia!

A kisfiam 9 hónapos és 10 kg.

Reggel 5-6 körül kel. Ekkor szopizik egyet.

Aztán olyan 8-9 között alszik,de előtte megint szopizik.

Felkel, úgy fél óra múlva. Pár korty anyatej megint. De ez inkább csak komfort szopás.

10-11 között eszik tejpépet vagy gyümölcsöt gabonával, keksszel, vagy babapudingot, vagy amit éppen kitalálok.

Ebéd 12-13 között van. Ilyenkor főzeléket kap, amit én készítek el Neki. Hússal és változó zöldségekkel.Imádja.

Aztán lefekvés előtt szopizik, még akkor is, ha sokat evett ebédre :)

Ebéd után alszik 1 órát.

Aztán felkel, 15-16 között kap vagy cicit vagy valami gyümölcsöt keksszel, tejpépet vagy babapudingot/joghurtot.

Aztán fél 7-kor fürcsi, majd szopi és alvás. Este 21-22 között felkel még enni, majd megint éjjel éjfél után is.

Inni nem nagyon iszik, egyszerűen nem fogad el semmit. Na. Nálunk ez van :)

2010. nov. 28. 07:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!