Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit használtok a baba popsijár...

Mit használtok a baba popsijára, ha kicsipte a "kaka"?

Figyelt kérdés
Kisfiam fogzik és most nagyon sok "kaka" van neki. Bekentem már olajjal és próbálom sokat szellőztetni a kis popsiját.
2009. jan. 14. 18:18
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
47%

Szió!

Mi a Sudocrem-et használjuk mindennap, de mikor nagyon kipirosodott fogzáskor a posija, akkor Bepanthennel kentem, és helyrehozta. Viszont maradok a Sudocrem-nél, nekem jobban bevált. Amúgy a szellőztetés nálunk bejött.

Zita

2009. jan. 14. 21:49
 12/13 anonim ***** válasza:
Mindig töröld szárazra és szellőztesd,nekünk a sudocream segített.
2009. jan. 14. 22:35
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Latom megint erre jart a lepontozo.En nem eretm h miert kell lepontozni azoknak a valaszat akiknek pl. nem az a krem jott be mint neki.Senki nem mondta,h a Sudocrem nem jo,vagy a Bephanten....mindenkinek mas valt be.Ezert miert kellett lepontozni?Nem ertem...
2009. jan. 15. 10:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!