Mit használtok a baba popsijára, ha kicsipte a "kaka"?
Figyelt kérdés
Kisfiam fogzik és most nagyon sok "kaka" van neki. Bekentem már olajjal és próbálom sokat szellőztetni a kis popsiját.2009. jan. 14. 18:18
1/13 anonim válasza:
Szia! A Sudocrem is jó, de a neogranormon is, és az utóbbi még olcsóbb is. Nálunk a Neogranormon vált be jobban.
3/13 anonim 

válasza:

Én is Neogranormont használok. Ne3künk egy nap alatt leviszi a pötyiket.
4/13 anonim 

válasza:

Neogranormon és Bepanthen, mindkettő nagyon jó. Olajjal nem érdemes kenni, hanem minden kaki után alaposan és SZÁRAZRA törölni a kis popsiját, és bekenni krémmel.
5/13 anonim 

válasza:

Most egyaltalan ne hasznaljal neki nedves popsitorlot, hanem minden tisztaba tevesnel mosd meg a feneket babaszappannal, utana kremezd be.
6/13 anonim 

válasza:

Nekünk semmi sem segitett csak ez a krém Unguentum infantaum, egy nap alatt rendbe jött...elötte 3hétig piros volt,de nagyon csúnyán. 7hetes babának
9/13 anonim 

válasza:

Hát az én fiamnak mindig nagyon szép volt a popója, most ahogy az örlői jönnek, napi 4-5ször hasmenése van, tisztára véres, piros lett neki, nyúltam a cinkes popsikrémhez, neogranormonhoz, bepanthenhez semmitől nem lett jobb, sőt egyre rosszabb lett.:(
Végül tetran-hydrocortisont kaptunk rá. Elmúlt tőle 2 nap se kellett.
Nem azt mondom hogy ehhez kellegyből nyúlni, de ha semmire se szünik akkor ne várd meg mig olyan csúnya lesz (mint ahogy én is jártam, már hámfosztott volt neki, alig bírta ki ha csak hozzáértem üvöltött szegény) :((
10/13 anonim 

válasza:

Mi meg csak 1 honaposak vagyunk,de mar par kremet mi is kiprobaltunk,1x volt piros a popsia,arra kentunk Bephantent,de kozben alergiasak lettunk a Pempers-re es teljesen kipirosodott,majd felholyagzott a kis combjatove,de sem a Sudokrem sem a Bephanten nem volt jo,vegul a Nivea popsi kenocs masfel nap alatt rendbe rakta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!