Ciki ha a 8,5 hónapos babámat még mindig mózeskosárban viszem sétálni?
Figyelt kérdés
mondjuk csak a délelőtti alvós sétánál, mert egyébként már nagyon unja, de még mindig úgy gondolom, hogy a gerincének vízszintesen a legjobb. vagy tévedek?2009. jan. 14. 18:06
1/7 anonim 

válasza:

Sztem próbáld meg a babakocsit.Amúgy ennyi idősen már fejlett a gerince akár az üléshez is.
2/7 anonim 

válasza:

Nem ciki.De nem nehéz?Még nem ül a babád?
3/7 A kérdező kommentje:
még nem ül, bár már jobban tartja magát. egyébként 7,5 kg a kislányom, bár gondolom nem erre gondoltál azzal hogy "nem nehéz?" :))
2009. jan. 14. 19:04
4/7 anonim 

válasza:

De a súlyára gondoltam!A mi kisfiunk 3,5 hónapos és 7 kiló.Én már ölben alig bírom nemhogy mózeskosárral.
5/7 anonim 

válasza:

Szia!Cikinek nem ciki szerintem sem,de biztosan jobban tetszene a babádnak ha félig ülő helyzetben nézelődhetne egy kicsit.Az én kislányom 6,5hós és mi már 5hós kora óta így sétálunk.Rettentően élvezi a sok új látnivalót és ha elfárad és látom hogy aludni készül akkor lefektetem.Még az én babám sem tud egyedül ülni sokáig de ha nem kényelmes neki azonnal jelzi.Szerintem egy próbát megér a babakocsis séta.
6/7 anonim 

válasza:

Szia! Az én kisfiam 9 kg és ugyan 6 hónapos, de most már végre újra belenőttünk a babakocsinkba, mert már félig ülő pózban viszem sétálni. Sajnos, nem a legmegfelelőbb kocsit választottuk, vagy az én bébim egy óriásmanó, de a szűkítő miatt nem tudtuk használni 2 hónapig a babakocsinkat.De most már nagyon élvezi a nézelődést. Minden elismerésem, hogy te még a mózesben tudod cipelni, nekem így is majd' leszakad a karom amikor nehezebb napjai vannak a fogzás miatt. Szerintem próbáld meg a félig ülő pózt, nagyon élvezni fogja!
7/7 A kérdező kommentje:
Megpróbálom a sportkocsit. Köszi. Egyébként azért annyira erős nem vagyok :) a mózesrész is a babakocsi vázára van feltéve, és azt tologatom :)))
2009. jan. 15. 12:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!