Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyatej lefejéséhez kb. hány...

Anyatej lefejéséhez kb. hány db tároló pohár szükséges?

Figyelt kérdés
Úgy tervezem, kézzel fejek, de lehet áttérek a szerkentyűk használatához, még nem tudom előre. 180 és 240 ml-es tárolókból kb. hányat vegyek, hogy elég legyen, ha lesz tejem, és fejni is fogok?
2010. nov. 24. 17:25
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

meglátod mennyi kell. én nem gondoltam fejésre, aztán 14 hónapig fejtem... no comment. Nekem nagyon beváltak viszont ezek az aventes poharak. Én abban is fagyasztottam. A sima bolti műanyag pohárnál azért jobb, mert ebből nem oldódik ki semmilyen vegyszer, direkt erre találták ki. Nagyon tartósak is, csak nagy nehézséggel sikerült egyszer egyet mérgemben összegyűrni :-)

Ha kézzel fejsz, ahhoz nekem kifejezetten bejöttek, mert széles a szája, simán bele lehet fejni. De a mechanikus fejője az aventnek sokkal gyorsabb mint kézzel, tapasztalat. így is baromi unalmas folyton fejni... vegyél az elején egy készletet, a kisebből, az kb. 5-6-10 db, bőven elég. Én is csak utána spájzoltam be, mikor kiderült, hogy folyton fejnem kell.

Tényleg büdös a lefejt tej, és sztem az íze se jó :-) de a babó szerencsére megitta, sokszor mentett ki a fagyasztós tej! sosem lehet tudni. Kajába nem használtam belőle, annyira ugyanis nem jó. Persze mindig jobb a friss, nekem nem volt elég tejem, így előre fejtem, öntögettem össze és a hűtőben tároltam a napi adagot a köv. evéshez. Kívánom hogy ne legyen szükség fejegetésre, és lesz elég tejed! ;-)

2010. nov. 25. 00:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!