Anyatej lefejéséhez kb. hány db tároló pohár szükséges?
meglátod mennyi kell. én nem gondoltam fejésre, aztán 14 hónapig fejtem... no comment. Nekem nagyon beváltak viszont ezek az aventes poharak. Én abban is fagyasztottam. A sima bolti műanyag pohárnál azért jobb, mert ebből nem oldódik ki semmilyen vegyszer, direkt erre találták ki. Nagyon tartósak is, csak nagy nehézséggel sikerült egyszer egyet mérgemben összegyűrni :-)
Ha kézzel fejsz, ahhoz nekem kifejezetten bejöttek, mert széles a szája, simán bele lehet fejni. De a mechanikus fejője az aventnek sokkal gyorsabb mint kézzel, tapasztalat. így is baromi unalmas folyton fejni... vegyél az elején egy készletet, a kisebből, az kb. 5-6-10 db, bőven elég. Én is csak utána spájzoltam be, mikor kiderült, hogy folyton fejnem kell.
Tényleg büdös a lefejt tej, és sztem az íze se jó :-) de a babó szerencsére megitta, sokszor mentett ki a fagyasztós tej! sosem lehet tudni. Kajába nem használtam belőle, annyira ugyanis nem jó. Persze mindig jobb a friss, nekem nem volt elég tejem, így előre fejtem, öntögettem össze és a hűtőben tároltam a napi adagot a köv. evéshez. Kívánom hogy ne legyen szükség fejegetésre, és lesz elég tejed! ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!