Mennyi NUROFENT adhatok a lányomnak?
Jövő szombaton lesz 1 éves! a dobozon csak életkor van testsúlykilogramm nincs!De 2,5 militől nem megy le a láza!6-12 hó 3-4*2,5 ml!1-3 éves korig lehet adni 3*5 ml-it!Adhatok neki már 5 milit?Elfelejtettem a dokitól megkérdezni,most meg nem elérhető! :(
Valaki ha járt így légysz...
Amúgy 10,5 kiló!
Köszi
Köszi szépen lányok! :)
Sajna kúpot nem lehet neki adni már 2 hósan sem lehetett,mert egyből kakil,pedig nekem is a germicidet javasolták,hogy az jobb! :(
Kislányom (igaz 3 éves), most volt tüszős mandulagyulladása, és a NEGYEDIK fajta lázcsillapító segített csak tartósabban lent tartani az amúgy 40°-os lázát. (Meg persze a hűtő fürdő, csak nem olyan vicces éjjel két óránként kádba vonszolni a gyereket, akinek épp a sok alvás lenne jó...)
Szerintem próbáljatok ki másfajtát. Mert bár nem tudom, milyen betegsége van a kicsinek, lehet, hogy a Nurofen erre most nem hat...
Jobbulást mihamarabb!
15:46
Most közben jött a kommented.
Nekünk a Panadol Baby volt a befutó, az is szirup, mint a Nurofen.
Köszi!
A lányomnak is tüszősmandula gyulladása van! majd hozatok panadolt is apával a bizti kedvéért!Ma lett először lázas,38,6,de tuti feljebb megy majd!
Köszi mindenkinek médegyszer!
Szia!
Mi 1 hete voltunk nagyon betegek.Tüsszösmandulagyulladása volt a kisfiamnak.1 hétig nagyon lázas volt nem ment le sefogyse a láza.
Dec 8-án leszünk 1 évesek.
Megemelték a Nurofen szirupot neki 2,5 ml-ről 5 ml-re.
Nyugodtan megemelheted az adagját,ha nem viszi le a lázat,hisz ez a kicsinek se jó!
Kúpból a 200 mg-at kaptuk,mert a 100-as semmit nem ért.Egyébként 10 kg-ak vagyunk.
Ja és Augmentin Duot kaptunk s azt is megemelték 4 ml-re,mert a 2,5 semmit nem ért!
De meggyógyultunk.
Jobbulást kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!