Oltás után mennyi idővel lehet várni a lázat?
Figyelt kérdés
Kisfiam ma kapta 2 hónapos oltását 1/2 3-kor. Mennyi idő után szoktak belázasodni? Még sosem adtam babának kúpot, és nagyon nagynak látom szemmel, hogy lehet azt neki beadni, hogy ne fájjon?2009. jan. 14. 15:39
1/4 anonim 

válasza:

Az enyém estére lázasodott be. Illetve csak hőemelkedése volt. és 2 napig maradt is. A kúp nem fáj nekik. Kicsit olvaszdd meg az ujaid között, vagy kenj rá kicsi posikrémet. Utána szoritsd össze a popóját pár másodpercig és kész.Nem lesz gond. Ne aggódj.
Jó babázást.
2/4 anonim 

válasza:

Nekünk egyik oltás után sem volt még hőemelkedés sem, nem törvényszerű..
Mi délelőtt 9-10 között kaptunk oltásokat, délután 4-re mondta a doki, hogy mérjek lázat, meg utána este is. És még másnap.
De nem volt gond.
Ilyen korban nekem még csak fél kupot mondott a doki a Germicidből.
3/4 anonim 

válasza:

Az én babám se lázasodott be! Amúgy csak fél kúpot adj neki ha lázas..
4/4 anonim 

válasza:

Szia, mi délelött szoktuk megkapni az oltásokat, nálunk az vált be, hogy mikor megkapja a bökit, hazahozom és egy kúpot megfelezek és beadom neki. Nem minden szurinál lázasodott be a kisfiam, de most ennél az utolsónál nagyon oda volt. Szuri után nagyon bágyadt, bújós kis manó, de másnapra kutya baja. Az én kisfiam 6 hónapos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!