Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Adhatom 2 étkezés között neki...

Adhatom 2 étkezés között neki az almapürét?

Figyelt kérdés
Hozzátáplálás elején vagyunk. Olyannyira éhes szokott lenni mire eljön a következő etetés hogy nem eszik semmi mást csak a tápszert.Nem baj ha mondjuk a 10 és 13 órai etetés között adom neki az almát vagy más ételt?
2010. nov. 24. 12:09
 1/8 anonim ***** válasza:
én tízóraira adtam a táp előtt.
2010. nov. 24. 12:13
 2/8 A kérdező kommentje:
Én is úgy szeretném de mire eljön a 10 óra olyan éhes hogy nem akar mást enni. Alig tudom kihúzni a 3 órát is.
2010. nov. 24. 12:16
 3/8 anonim ***** válasza:
nekem anno mikor kezdtük azt mondták, h ne 2 étkezés között adjam mert "megterhelem" a pociját. nem tud pihenni mivel folyamatosan emésztenie kell... így én a délután evés előtt adtam neki, majd a cici/tápszer. az szinte minden melyik étkezés előtt adod, csak arra figyelj, h később is akkor add amjd, így ha 10kor adod, akkor majd ha nagyobb lesz akkor is 10kor add... lehet butaság amit írtam de nekem ezt modnták ,és én így csinálom a mai napig! 2 hónapja eszik babám.
2010. nov. 24. 12:17
 4/8 anonim ***** válasza:
Én is így csinálom, ahogy te, mert az enyém is nagyon türelmetlen.
2010. nov. 24. 12:43
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem kifejezetten azt mondta a védőnő, hogy két étkezés előtt adjam, ha ébren van, mert a gyümölcstől nem lakik jól.
2010. nov. 24. 12:49
 6/8 anonim ***** válasza:
2 étkezés között-akartam írni
2010. nov. 24. 12:50
 7/8 anonim ***** válasza:
ahány védőnő, orvos annyi vélemény, javaslat. én addig akitől kérdeztem mki mást mondott :)
2010. nov. 24. 13:04
 8/8 anonim ***** válasza:
Én uzsira adnám neki.Először gyümit ha még éhes akkor tápot is.
2010. nov. 24. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!