Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Atópiás dermatitis. A bőrgyógy...

Atópiás dermatitis. A bőrgyógyász írt szteroidos krémet, azt mondta naponta kétszer használjuk 3-4 hétig!?

Figyelt kérdés
6 hónapos a babám. Csak egy-két pici ekcémás folt van a karján a hajlatban. A mellkasán,nyakán enyhébb,ott már el is múlt. A bőrgyógyász szerint kenni kell 3-4 hétig,akkor is,ha elmúlik... Locoid-H-val. Külön testápolót is kaptunk,azzal nincs bajom,de a szteroidot soknak tartom! S.O.S.!
2010. nov. 24. 11:40
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
16%

(Ha mindenki ilyen okos, miért nem mentetek az orvosira?)

Ha a doki azt mondta, szerintem kend nyugodtan. (Nektek hogy esne, ha a munkátokat megkérdőjeleznék?!)

2010. nov. 24. 15:40
 12/13 anonim ***** válasza:

Mi is kaptun testápolót és szteroidos krémet, azt monda az orvos, hogy a testápolóval napi kétszer kenjük és ha nem javul, akkor a szteroidossal, de csak addig, amíg el nem múlik, ami pár nap, nem több hét.

Nekünk használt a testápoló, nem kellett a szteroidos krémet használni eddig még. Az én babámnak is csak kisebb foltok voltak a combján, és a könyökén.

2010. nov. 24. 16:47
 13/13 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm,lányok,a válaszokat!!!!!! Remélem,nálunk is elmúlik hamar,és kinövi a fiam. Mától én is teljes tejmentes diétát tartok. A gyógyszertári krémek után kipróbálom a sheavajat. Minden babának jobbulást!
2010. nov. 29. 10:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!