A három kerekű babakocsik mennyire strapabíróak? A hóban mennyire nehéz tolni?
Figyelt kérdés
2010. nov. 24. 09:43
1/4 anonim válasza:
Nekünk háromkerekű babakocsink van Cam Cortina, nagykerekű, és én nagyon szeretem. Szinte bárhol el tudsz vele menni, mert bolygósítható az első kerék, így ha kell fixálod, ha kell bolygósítod. És jól bírta a hóban is! Persze valamivel nehezebb tolni, mint sima felületen, mert visszafogja a hó, de ez nem babakocsifüggő.
2/4 anonim válasza:
Nekem is 3 kerekű van és semmiért nem adnám!Coletto austin a3.Nagyon könnyű vele közelekedni.Nagyon nagy kereke van,remélem a hóban is be fog válni!
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy válaszoltatok!
2010. nov. 24. 14:53
4/4 anonim válasza:
Szia. www.gyerekjatekok.5mp.eu oldalon az "extra babakocsik" között a Kunert Sylver babakocsik sokkal jobbak mint a 3 kerekűek. Én erre cseréltem le az enyémet, ami 3 kerekű volt. Egy percig sem bántam meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!