Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 9 hónapos picinek lehet...

9 hónapos picinek lehet mandarint adni?

Figyelt kérdés

9 hónapos kisfiamnak adhatok már mandarint? Ha igen, hogyan, meg mivel?

Nem túl savas még neki?

2010. nov. 23. 20:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
csak úgy magában, gerezdenként, mag nélkül
2010. nov. 23. 21:40
 12/14 anonim ***** válasza:
Én adtam neki, kb.1O hónapos korától. Egy gerezdet felvágtam 4 részre, és úgy ette meg. Így látod, h. van-e benne mag és meg tudja enni a pici is, mert nem egészben nyeli le a gerezdet (a fiamnak 1O hósan még nem volt foga). Nemsoká 1 éves, minden nap megeszik 2-3 mandarint. Eleinte csak keveset adj, nézd meg, nem üti-e ki, nem megy-e a hasa tőle.
2010. nov. 23. 22:02
 13/14 anonim ***** válasza:

Én szoktam neki adni, úgy hogy pl. az almához kicsavarok egy mandarint, és teszek mellé gabonapépet, hogy ne legyen annyira vizes állagú. De banánhoz is adtam már. Szóval én adom neki, sőt narancsot is kapott már ugyanígy (abból persze kevesebbet, nem egy egész narancsot). A védőnőm szerint is lehet már adni neki így, meg e szerint a táblázat szerint is lehet (én nagyjából ezt követem):

[link]

Darabosan még nem adtam neki, de ha adnék is, akkor is a hártyáját mindenképp leszedném, meg a magokat ki piszkálnám belőle. De egyelőre csak így adom, a levét.

2010. nov. 24. 10:11
 14/14 anonim ***** válasza:
Ja és az fiam is 9 hónapos, ez lemaradt!
2010. nov. 24. 10:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!